facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ijshoeve De Boey

ijshoeve De Boey

Info

Bij ijshoeve De Boey venwennen we jullie met een ambachtelijk bereid ijsje van ons eigen koemelk. Je kan bij ons ook terecht voor een pannenkoek.

Geschiedenis

Bij ijshoeve De Boey venwennen we jullie met een ambachtelijk bereid ijsje van ons eigen koemelk. Je kan bij ons ook terecht voor een wafel of pannenkoek.



"IJshoeve De Boey is een familiebedrijf waar u terecht kan voor ambachtelijk bereid ijs. Het ijs wordt bereid met verse hoevemelk van eigen koeien. En dat proef je!Ontdek meer over ons op onze website."
Adres: Groenendijk 11, 9170 Sint-Gillis-Waas
Telefoonnummer: 037707520
Stad: Sint-Gillis-Waas
Route: Groenendijk 11
Postcode: 9170



op zoek naar gerelateerd: IJshoeve De Boey menu, IJsje eten in de buurt, Prijs ijstaart, IJsbuche, IJstaarten Sint-Niklaas, Vers ijs kopen, 'S Hondshof, IJssalon Lokeren
Recensies
Je passeert hier tijdens de Saleghem wandelroute. Wat een leuke verrassing. Je kunt er heerlijk hoeve ijs eten. Zowel take away, als op het terras of in de verbruikerszaal. Ligt tegenover de grote Saleghemgeul. Er is ook een zelfpluk veld. Ideale stopplaats dus.
Het was niet megadruk 8 tafels voor 3 kelners en toch moesten we heel lang wachten. Na de bestelling kwamen de milkshakes snel samen met de koffie. Milkshakes werden goedgekeurd door de kinderen. De rest van de bestelling kwam pas na 50 minuten ! op tafel. Reden? Aard van de bestelling. Door het hete weer werden er weinig pannenkoeken besteld en moesten ze - speciaal voor ons - de speciale platen warmen en dat duurt zo lang. Klinkt inderdaad niet geloofwaardig, maar soit, ze smaakten oké niet 'wauw' maar ook niet slecht. Mocht men ons op voorhand hebben gezegd dat de wachttijd voor 3 porties pannenkoeken meer dan een half uur is, hadden we het wel bij een ijsje gehouden. Toen we vertrokken, waren er nog 3 tafels. Deze plek is leuk voor fietsers die een tussenstop wensen voor een drankje en een ijsje. Ik zou het dan wel daarbij houden als het warm is ;
Zeer lekker ijs. Grote porties en vriendelijke bediening, enkel de slagroom vind ik niet van hetzelfde niveau als het ijs. Een aanrader.
Zeer lekkere Yoghurt en Jersey melk ...doch helaas zeer vaak niet beschikbaar en al vaak met lege handen naar huis moeten gaan !! Aanrader om te passeren voor producten recht van bij de boer. Uitgebreide menukaart en vriendelijke bediening.
Zeer lekkere ijsjes, wafels en pannekoeken
Lekker ijs, verzorgd terras in een prachtig boerelandschap.
Heel trage bestelling. En afrekenen is bij sommigen vreemd. Geef je 10 euro is het 6.40 euro. Weet ze niet wat ze terug moet geven. Geef die een andere job.
Superlekker! Heb alle smaken ijs en coupés ondertussen al uitgeprobeerd, behalve dienen met 9 bollen . De ijscoupés zijn steeds heel appetijtelijk geserveerd en de slagroom is nog echte marchandise en geen lichte opgeblazen suikerwolk. Lekkere koffie. Zeer aangenaam kader en altijd vriendelijke bediening. TOP
Super lekker ijs! Zalig genieten op een heerlijk terras.
Al fietsend hier aangekomen en genoten van een lekker ijsje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid