facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ijsduiveltje

Ijsduiveltje

Info

Ambachtelijk melkijs

Adres: Bergstraat 58, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Telefoonnummer: 0495380258
Stad: Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Route: Bergstraat 58
Postcode: 2861



op zoek naar gerelateerd: IJs Sint-Katelijne-Waver, IJsjes Rijmenam, IJs Putte, IJssalon Bonheiden, IJssalon Lier, IJsboerderij Mechelen, IJssalon Mechelen, Hoeve ijs Putte
Recensies
Lekker chocoladeijs. Tot daar de complimenten. Onvriendelijke vrouw, die denkt de kinderen én volwassenen te kunnen berispen naar eigen believen. Er is een manier om mensen te benaderen. Huilend kind, en een complete verkwisting van mijn goed humeur en vrije zondagsuren. En dit over een drinkfles, die onaangeroerd naast mijn handtas stond Als je niet kunt verdragen dat er gebruik wordt gemaakt van uw domein, infrastructuur, of materiaal, dan baat je beter geen zaak uit waar je mensen ontvangt, al zeker geen kinderen. 1x en nooit meer. Raar of zelden dat ik een slechte review zal posten. Maar hier is het echt verdient.
Super lekker ijs, leuke springkastelen en toffe speeltoestellen. Net ook een ijstaart besteld voor vormsel van mijn zoon en ook die was top: super lekker, leuk design en top afgewerkt
Lekker, zelfgemaakt ijs en topbediening, een must om even te stoppen als je hier passeert. Leuke speeltuin voor de kinderen.
Redelijk ijs, maar de springkastelen maken het natuurlijk top.
Toffe plek, blote voeten avontuur door kabouterbos. Met voetmassage, kleuren en geuren belevenissen door het ganse parcours. Top echte aanrader. PS en dan nog lekker gegeten..
Hele toffe plek om op een warme dag een lekker een ijsje te gaan eten
Heel lekker ij, grote bollen, een aanrader!
Heel lekker ijsjes en een leuke omgeving voor onze zoon! Die heeft zich er goed kunnen uitleven!
Super Onvriendelijke bediening. Onaangename sfeer. Zeker niet kind vriendelijk ze mochten niks aanraken. Mss omdat we buitenlanders zijn. Jammer.
Aangename plaats om een ijsje of pannenkoeken te eten terwijl de kinderen ook nog kunnen genieten van twee springkastelen en enkele speeltuigen. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid