facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ijsbroers

ijsbroers
Adres: Aarschotsebaan 2, 3191 Boortmeerbeek, België
Telefoonnummer: 0456 36 03 69
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Boortmeerbeek
Route: Aarschotsebaan
Huisnummer: 2
Postcode: 3191


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 12:00–21:00
donderdag: 12:00–21:00
vrijdag: 12:00–21:00
zaterdag: 12:00–21:00
zondag: 12:00–21:00

Recensies
Aangenaam verrast door deze heerlijke ijsbar. Lekkere ijsjes in verschillende smaken. Geen standaard coupe bresilienne, maar verrassend lekker.
Super lekker ijs. Voor ieder wat wils. Er is voldoende afwisseling door de wisselsmaak. Ook op sluitingsdagen kan je er terecht door de automaat. Voor feestjes heb je ook overheerlijke keuzemogelijkheden: scheptoog, ijstaart, potjes, hoorntjes of galletjes. Topteam!
The place to be sinds 2021! Het lekkerste ijs uit de regio. Of nee, uit het hele land!nMet liefde gemaak en dat smaak je.nPassie is hier een gepast woord.nVaak moet je even aanschuiven, ook al is de bediening vlot, maar het is begrijpelijk dat zo vele mensen hier willen komen smullen, zeker op zonnige dagen. Even geduld soms en daarna waan je jezelf waarlijk in het ijs-paradijs!nZo veel keuzes! Een menu kaart om U tegen te zeggen!nIjstaarten, frisco's, warme wafels, verse speculaas,...nOok alternatieven worden aangeboden;nSuiker en lactosevrij, vegan, met rijst of lactosevrij melk...nPerfect combineerbaar met een fietstocht langs het water.nDank aan de uitbaters voor de geweldige kwaliteit en de vriendelijke service!nDikke duim en pluim.
Een absolute aanrader voor lekker vers roomijs! Zeer lekkere en ruime keuze aan smaken met een heerlijk koekje/hoorntje erbij.nEnorm vriendelijke bediening achter de toog en zeker bij mooi weer heel leuk vertoeven aan de rand van het water.nVoor de kindjes kan je ook opteren voor een kleiner bolletje ijs, zeer handig.
Mijn favoriet is absoluut de Ferrero. Heel lekker ijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid