facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor iFoon.be

iFoon.be

Info

Bijna nieuwe iPhones, iPads en MacBooks aan héél scherpe prijzen.
Gratis verzending
2 jaar garantie
Enorme keuze, meer dan 10000 toestellen op voorraad

Geschiedenis

iFoon.be is hét platform voor betaalbare, bijna nieuwe iPhones in geweldige staat. Wij garanderen snelle garantie, een zeer persoonlijke service en maar liefst 2 jaar garantie!



"Refurbished iPhones of tablets.We gaan voor de beste prijs en service.Sinds 1996 zitten we in het vak en hebben we duizenden mensen geholpen.We hebben shops in Hoeselt en Genk."
Adres: Pasbrugstraat 90, 3730 Hoeselt
Telefoonnummer: 089246840
Stad: Hoeselt
Route: Pasbrugstraat 90
Postcode: 3730



op zoek naar gerelateerd: iPhone, iPhone 11, Apple iPhone 13, iPhone kopen, iPhone 12
Recensies
Na 6 maanden refurb. Iphone stuk. Garantie ? Nee, ze zeggen dat de IMEI-code van factuur komt niet overeen met deze van de Iphone. Maar op de verpakking staat wel de IMEI-code van de factuur. Wie controleert dit bij de aankoop??? Niemand! verkeerde Iphone in de verkeerde verpakking Dus beschuldigen ze me van bedrieger én geen garantie. Dan moet de persoon die mij geholpen heeft hier een goede uitleg voor hebben, zijn naam staat vermeld op de factuur. Ja Vladimir werkt hier niet meer… NOOIT zien ze me hier terug. Beste Didier Vandoren het is niet dat ik je je hier slecht beoordeel, dat jij mijn bedrijf ook slecht moet beoordelen teamen met je vriend Rudi Janssen - fictief? terwijl je er nog nooit bent geweest. Dit zegt veel over jouw, maar nog veel meer over je bedrijf. Dit is laster, ik ga het hier zeker niet bij laten. Maandag dien ik een klacht in tegen je en je bedrijf.
IPhone 8 red, gewoon met ecocheques te betalen. Goeie staat en zelfs nog twee jaar garantie !
Super goed ontvangen. Uitleg was zelfs boven verwachting. Topteam met superkennis !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid