facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IFinco Kredietmakelaars

IFinco Kredietmakelaars

Info

Hypotheek en verzekeringsadvies met de modernste snufjes, op een menselijke manier. Zowel voor particulieren als zelfstandigen.
Snel,degelijk & betrouwbaar!

Geschiedenis

Hypotheekadvies met de modernste snufjes, op een menselijke manier. Zowel voor particulieren als zelfstandigen.
Snel,degelijk & betrouwbaar!



"Kredieten , Hypotheken , Leningen , Lage rentevoet , verzekering , autoverzekering , lenen , Huis kopen , krediet , hoeveel afbetalen, woonbonus , hoeveel kan ik lenen"
Adres: OMMEGANGSTRAAT 24, 9940 Evergem
Telefoonnummer: +3292242222
Stad: Evergem
Route: OMMEGANGSTRAAT 24
Postcode: 9940


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00
Zondag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Vacature kredietmakelaar, Infinco, Kredieten samenvoegen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kantoor Bogaert Kantoor Bogaert 306 meter Het kantoor in centrum Evergem kunnen wij enkel over oordelen doet fantastisch werk. ...
Kantoor Bral-Solomé Kantoor Bral-Solomé 3 km goede service
Recensies
Door een onverwachte gebeurtenis zat ik in de diepte. Verschillende banken geraadpleegd zonder een oplossing . Mijn laatste strohalm was Infinco, met geen grote verwachtingen en een wrak klopte ik bij hen aan. En toen was er José... hij besprak alle mogelijkheden en zei me dat ik geen zorgen moest maken voor een lening . Ik had weer licht in de duisternis en had weer hoop. Vandaag mijn lening getekend en nu vooruit naar een mooie toekomst. BEDANKT JOSÉ EN HET GANSE INFINCOTEAM.
iFinco kredietmakelaars werd aanbevolen door mijn broer die zeer tevreden was over de dienstverlening van iFinco bij de aankoop van zijn huis. En ik moet zeggen, vanaf het begin werden we op een zeer vriendelijke en professionele manier geholpen door Jose die alle details doornam en ons door de beste keuzes leidde. Gedurende het hele proces heeft hij ons bijgestaan met alle adviezen en acties die we moesten ondernemen. Jose is zeer professioneel, hij heeft een goed gehoor en is altijd beschikbaar om te helpen. Nogmaals bedankt voor het verkrijgen van ons droomhuis :-
Xaver heeft ons zeer goed geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Blij dat we bij hem terecht konden met al onze vragen. We hebben Ifinco ook al aanbevolen aan vrienden van ons
Voor José was geen enkele vraag teveel en altijd even vriendelijk. Heeft ons steeds met de nodige gedrevenheid geholpen. Open, transparant en correct in zijn communicatie. Geen verkoopspraatjes. To the point. We kregen een snelle en degelijke afhandeling. Ken zijn vak duidelijk. Blijft zoeken naar oplossingen. Thx!
Waar een onzekerheid plots een zekerheid werd. Van bang hartje naar toch terug zelfvertrouwen en toekomst perspectief. Proffesioneel, warm, ondersteunend en begripvol. Van stap één op dezelfde golflengte en open communicatie met een duidelijk zichtbaar beeld van hoe het plots terug een droom kon worden. Bedankt José voor de open communicatie, goede samenwerking en begrip alsook super ontvangst. Super onthaal in het kantoor, vlotte mensen, warme zaak met passie en vriendelijkheid. Bedankt! Bedankt dat ik terug in mijn droom kan geloven!
Echt tevreden over Ifinco. Ik ben op een zeer snelle en efficiënte manier geholpen. Zeker een aanrader en het bespaard je veel kopzorgen! Bedankt
iFinco, en meer specifiek Xaver, tonen bijzonder veel betrokkenheid met hun klanten en hanteren een warme persoonlijke aanpak. Ze zoeken samen met je naar de beste voorstellen voor je project, en slagen erin een aantal opties aan te reiken die heel interessant zijn. De service is bovendien van een uitzonderlijk niveau: oplossingsgericht, snelheid in communicatie, zorgvuldig... Ik raad iFinco dan ook graag aan iedereen aan!
Heel persoonlijke en vriendelijke service! Ze zoeken samen met je naar de beste oplossingen en overlopen alle opties die mogelijk zijn. Zeer tevreden!
Heel tevreden! Super vriendelijke medewerkers. Communicatie verliep zeer vlot en al mijn vragen werden beantwoord. Zeker een aanrader!
Wij sproken verschillende kredietmakelaars, geen één die zo professioneel, vriendelijk, transparant in communicatie en oprecht waren als Mathias en zijn team! Zeldzame combinatie, bovendien boden ze ons het scherpste tarief op de markt! Bedankt aan het voltallige team voor hun uitstekende service! Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid