facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IeperMarketSquare

IeperMarketSquare

Info

Ieper Market Square is een huur appartement in hartje Ieper in België, aan de Grote Markt tegenover de Lakenhallen.

Geschiedenis

Ieper Market Square sluit even haar deuren...

Wij renoveren en openen in september 2013 twee nieuwe duplex appartementen met uitzicht op de historische markt van Ieper. We blijven in hetzelfde gebouw, recht tegenover de historische Lakenhallen met het bureau voor toerisme en in Flanders Fields Museum.

Tot die tijd kun je op de site meer informatie vinden over de appartementen en hoe het gaat worden. Hopelijk kunnen we u tegen september 2013 weer begroeten!

Adres: Grote Markt 37/1A, 8900 Ieper
Stad: Ypres
Route: Grote Markt 37/1A
Postcode: 8900


Recensies
Controleer de evenementen die plaatsvinden op Square voordat u boekt! We boekten het appartement met drie slaapkamers voor vrijdag en zaterdag omdat het leuk was en dicht bij alles voor ons gezin van 4 kinderen en 2 volwassenen. Het appartement had genoeg ruimte voor ons gezin, hoewel de bedden niet groot waren, maar er was een concert op het marktplein op de zaterdagavond dat erg luid was en doorging tot bijna middernacht. Onze kinderen waren ouder en slaagden erin om wat te slapen, maar als je kleinere, geluidsgevoelige kinderen of volwassenen had, zou je behoorlijk geïrriteerd zijn geweest. Er is zowel beneden als boven een toilet, en de trappen zijn van metaal en meedogenloos, maar er is een lift waar je een sleutel voor nodig hebt. Als je er binnengaat zonder de sleutel en de deuren sluiten, kun je er niet meer uit, zoals een van onze kinderen ontdekte!
Geweldig appartement. Ruim, schoon met veel licht. Ook stil, hoewel direct aan het centrale plein.
Het is een mooi appartement maar te duur
Absoluut schitterende plek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid