facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ieper Open Golf

Ieper Open Golf

Geschiedenis

Democratische 9 Holes club

Adres: Albert Dehemlaan 24, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 057/216688
Stad: Ieper
Route: Albert Dehemlaan 24
Postcode: 8900


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Ieper Open Golf tarieven, Scorekaart Ieper Open Golf, Start to Golf Ieper, Brasserie Albatros Ieper, Golf West-Vlaanderen, Palingbeek Golf, Open golf Ranst, Golf initiatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Golf & Country Club De Palingbeek Golf & Country Club De Palingbeek 7 km Mooie locatie, top bediening, lekker eten en de prijs valt mee voor een golfclub.
Juniors Golf & Countryclub De Palingbeek Juniors Golf & Countryclub De Palingbeek 7 km Alle juniors tot 21 jaar zijn welkom in onze toffe club om kennis te maken met de gol...
Recensies
Mooi domein. Vriendelijke ontvangst
wat een domein die enkel voor wat arrogante golfers gebruikt kan worden! zou dit in deze tijden niet beter een mooi ondhoudenpark worden voor ALLE mensen uit de omgeving en niet enkel voor de arrogante rijke klasse?
uitdagende, prima onderhouden golfbaan, ruime en nette practice met driving range met overdekte afslag plaatsen en ruime putting en chipping area, zeer vriendelijke onthaal en dit allemaal voor een zeer faire prijs.
Hier geweest voor dagschotel. Vriendelijk, lekker en zeer goede prijs. Kleine menukaart maar als het lekker en vers is mag dat.
Top terrein, op een top lokatie zeer gemakkelijk berijdbaar . Te vreden klant .
Aangename golf, vriendelijk en behulpzaam personeel. Altijd vriendelijk begroet door de clubleden.
Ik persoonlijk vind het geen mooie/leuke golfbaan om te spelen. Technisch wel moeilijk. Soms ook verwarrend om de juiste afslagplaats te vinden. Het personeel is vriendelijk.
Leuke voormiddag...jammer van gesloten clubhuis
Mooie omgeving, landscaping is heel goed mooie greens!
Kleine technische baan. Goed onderhouden maar wel ingewikkeld om de juiste afslagplaatsen te vinden. Super vriendelijke eigenaars. Zeer gastvrij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid