facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Idem Poorten

Idem Poorten

Info

Idem Poorten staat voor ervaring, maatwerk, service en kwalitatieve afwerking van sectionale garagepoorten.



"Fabricage en installatie van poorten van topkwaliteit.Onderhoud en herstelling van alle types poorten.Gevelbekleding in staal, aluminium en hout."
Adres: Westerring 33, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: +32 55 31 99 10
Stad: Oudenaarde
Route: Westerring 33
Postcode: 9700


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Houten sectionale poorten prijzen, Idem FXN, Gewicht garagepoort, Gewicht sectionaalpoort, Houten garagepoorten prijzen, Sandwichpanelen poort, Sectionale poort panelen, Offerte garagepoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NXT-Door NXT-Door 807 meter Prijs/kwaliteit/service - 1 woord: Top. 2 garagepoorten met motor laten plaatsen doo...
Recensies
Voor onze nieuwbouw residentie Gardeno in Ardooie deden wij beroep op Idem Poorten. Een grote sectionaalpoort was nodig om toegang te verlenen tot de kelder voor de 16 ondergrondse autostaanplaatsen. Van offertering, opmeting, planning tot plaatsing verliep alles heel vlot en correct. Telkens werden wij verwittigd van interventies en deze werden ook correct op tijd uitgevoerd. Ook de bestelling en programmering van extra zenders verliep bijzonder vlot. Voor het onderhoud van de poort kan de syndicus bij Idem poorten terecht, een geruststelling voor de bewoners. Kortom, Idem Poorten is aan te raden en Lafaut Estate zal in de toekomst zeker nog beroep op hun service doen!
Er was een herstelling nodig aan onze poort na 20jaar. Deze werd met de grootste vakmanschap door hun technieker uitgevoerd. Bedankt aan het hele team! Zeer tevreden over deze poort. Reeds 20jaar lang. Mvg, Geert De Kerpel Erpe/Mere
Onze sectionaalpoort zag er na 13 jaar dof uit. Een schilder raadde me aan de poorten opnieuw te laten lakken. De voordeur heb ik dan opnieuw gelakt, en dat was een stresserende bezigheid. Het resultaat viel mee, maar was niet perfect. Het groot oppervlak van de poort lakken, daar had ik echt geen zin in. Bovendien was ik totaal niet zeker hoe het resultaat zou zijn. Dan ben ik na een tip terecht gekomen bij de dienst-na-verkoop van IDEM poorten. Zij raadden me een heel goed product aan dat je gewoon kunt aanbrengen met een spons. Zeer tevreden van het resultaat. De foto's "voor" en "na" behandeling spreken boekdelen denk ik. Ik zie wat oudere negatieve reviews, maar ik ben heel tevreden over de service. Als het goed is mag het ook gezegd worden.
Heel slechte service. Nieuwe poort sinds 3 jaar, al een extra betalend stuk laten plaatsen omdat de poort krom kwam te staan. Nadien problemen met onze poort, meermaals gebeld en gemaild, geen antwoord, en intussen staat de poort terug krom met grote spleten naar buiten.
De bestelde poort ziet er super uit en de plaatsing verliep perfect. De timing werd ruimschoots gerespecteerd. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd heel proper gewerkt. Een absolute aanrader! Wij zijn uiterst tevreden.
We zijn zeer tevreden over onze 2 nieuwe 'Idem' poorten! Het zijn kwalitatieve poorten en die werden geïnstalleerd door bekwame techniekers. Ook de communicatie en de planning verliep vlekkeloos. We kunnen Idem-poorten zeker aanbevelen: kwalitatieve producten, gedreven personeel en vlotte en correcte service!
Uitermate tevreden van de kwaliteit en de esthetiek van de sectionaal poort met bekleding geplaatst van maar liefst 5,2 meter breed in onze woning.Ook wanneer het even verkeerd leek te lopen is alles professioneel en financieel correct afgehandeld door dit bedrijf,een aanrader om opnieuw met in zee te gaan!
Topteam!! Elke werkdag staat het voltallig team klaar om de klanten zo goed en snel mogelijk te helpen. Keep up the good work!
We zijn al jaren tevreden klant. Onze oude Idem poort was aan vernieuwing toe. Ondertussen is deze geplaatst en we zijn super tevreden. Een groot compliment aan het hele team ! Zowel de verkoop als montage van de poort is vlekkeloos verlopen. De firma Idem is een absolute aanrader !!
Op 11.01.23 herstelling door medewerker van Idem aan onze garagepoort laten uitvoeren: super tevreden! Snelle interventie, duidelijke afspraak en professionele oplossing. Jan Van Droogenbroeck, Varsenare
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid