facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ideal Caravans en motorhomes Wetteren

Ideal Caravans en motorhomes Wetteren

Info

Expert in rijcaravans, motorhomes en stacaravans.
Motorhome verkoop en verhuur (merk Hobby)
Verkoop rijcaravans : Hobby en Fendt
Verkoop stacaravans en chaletbouw
Onderhoud en herstellingen
Tweedehands caravans en motorhomes



"Welkom bij Dicar motorhomes in WetterenBij ons vindt u een ruime keuze aan Hobby, McLouis, Benimar, Giottiline en andere merken motorhomes."
Adres: Brusselsesteenweg 276, 9230 Wetteren
Telefoonnummer: 09/3692737
Stad: Wetteren
Route: Brusselsesteenweg 276
Postcode: 9230


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Stacaravans Wetteren, Ideal Caravans Wetteren Openingsuren, Dicar Wetteren, Stacaravan shop Wetteren, Caravan dealer België, Ideal Caravans tweedehands, Hobby caravan dealer België, Kampeerwinkel Wetteren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Passerelle De Passerelle 4 km De Passerelle is wat ons bindt.
Recensies
Wie een ECHT professioneel onderricht wil van hoe om te gaan met een Camper is hier alsook in de vestiging van Geel aan het goede adres
Heel de winkel doorgewandeld, voorbij enkele medewerkers gepasseerd, door niemand aangesproken of begroet geweest. Stonden op het punt een motorhome te kopen, maar hebben dit puur door de service niet gedaan. Heel jammer.
Na een jaar moest onze Camper binnen voor een vochtmeting op die manier heb je garantie op mogelijke problemen bij infiltratie van water in de constructie Even gebeld naar Wetteren op vrijdagmiddag. Afspraak op donderdag er op volgend. 1 uurtje werk, ondertussen even in de toonzaal rondgelopen, koffietje gekregen van een vriendelijke medewerker. Alles prima, garantieboekje afgestempeld, alles bon!
Langs geweest bij dicar wetteren voor een nieuwe waterpomp voor in mijn hobby caravan. Daar werd ik op een boerse en zeker onvriendelijke manier buitengewerkt met als antwoord dat alle wisselstukken voor hobby caravans opgekocht zijn door Decuyper in Poperinge. Toch vraag ik mij af hoe de watervoorziening geregeld is in een motorhome en of er daar geen waterpomp in zit of gebeurd dat daar met een gieter Mij zien ze daar niet meer en word hopelijk snel overgenomen door een hobby caravan verkoper.
Bij hevige regenbuien lekte de voorste dakkoepel van onze camper. Vlot een afspraak gekregen in Wetteren voor de herstelling. Alles perfect geregeld en onder garantie in orde gebracht. Hier komen we graag terug voor alle onderhoud en bijkomende opties voor onze camper !
Een levensdroom in rook laten opgaan dat is waar dicar voor staat. En ook nog zo onbeschoft zijn om niet te reageren op verschillende mails. Voor mij nooit meer.
In de showroom in Geel geweest, een mooie zaak. Veel modellen om te bekijken. We hebben hier in juni 2021 een nieuwe camper gekocht en afspraken gemaakt. Na gelang de leverdatum nadert heb ik regelmatig contact over dingen die niet goed gingen. Deze werden dan weer wel opgelost. Nog gebeld met de eigenaar om tips te geven waar hij volgende keer op moest letten, maar hij wilde mij niet te woord staan.jammer. De dag van de oplevering, de uitleg was duidelijk en bij problemen bellen. Dit deel was netjes verlopen. 1 minpunt was dat ik wegreed het lampje van de diesel en adblue ging branden. €100 euro getankt en ik kon naar huis.
Zeer goed en toch veel uitleg. Modellen genoeg. En altijd welkom.
Vriendelijk... maar jammer genoeg geen campershop
We hadden afspraak om 10 uur voor een kleine reparatie aan een vensterluik en wij mochten wachten want er was niet veel werk aan.wij zijn daar buiten gekomen om 16.15 u .wat een service zeg, en we waren niet alleen hoor
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid