facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Icing On The Layers

Icing On The Layers
"We bake Cakes, Cupcakes , Dessert Cups & Jar to illuminate your every occasion.Contact usGSM/ WhatsApp : 046 765 55 27"
Adres: , Gent 9000, BE
Telefoonnummer: 46755527
Stad: Gent
Postcode: 9000


Recensies
Overheerlijke taart, luchtig en een lekker dun laagje fondant. Ik ben zo blij dat ik haar gekozen heb voor de taart. En zal in de toekomst alleen bij haar bestellen
Een heerlijke taart van een lieve dame. Ik bestelde een verjaardagstaart voor mijn man die in Gent woont terwijl ik in India ben. Tijdens het proces was Sharmistha eigenaar zo behulpzaam en ondersteunend. De cake bleek precies mijn visie te zijn en waanzinnig lekker de woorden van mijn man....Zeer aan te bevelen...
Ik bestelde een verjaardagstaart voor mijn vriend in Brussel. Sharmistha was de hele tijd erg coöperatief. Van het leveren van input over het ontwerp tot de ingrediënten en het transport, ze heeft overal bij geholpen. De taart was prachtig en smaakte te lekker!
Uitstekende service van Kers op de lagen. Ik heb een speciale verjaardagstaart kunnen regelen voor mijn zoon die een jaar van zijn studie aan de Universiteit Gent doorbracht. De taart was prachtig en bijgevoegd was een kleine Schotse vlag, een persoonlijk tintje waar om werd gevraagd. Zou het zeker aanbevelen
We kregen een verjaardagstaart van Icing on the layers. Het zag er GEWELDIG uit, de rozen waren vers, de smaak was heerlijk, en een hele goede bezorgservice waar we werden gewaarschuwd om de stokjes waar de rozen aan vastzaten niet op te eten. Bedankt voor het maken van onze dag!!
Beste Sharmistha, het was de eerste keer dat we je taart kochten en ik moet zeggen dat hij superlekker was. Het was eerder een eenvoudige cake die we bestelden zonder een speciaal thema, maar de liefde en zorg die je besteedt aan het bereiden van elk van hen was ons duidelijk terwijl we ervan genoten ... En dat maakte het speciaal voor ons. Simpel gezegd - uw taarten brengen geluk, en dat is wat we altijd willen in het leven !!
Heerlijke taart voor mijn dochter van Icing on The Layers Speciale dank voor de taart. Mijn dochter vond de taart geweldig. De taart smaakte geweldig en het beste was de levertijd. Ik heb de cake op het laatste moment geboekt, maar toch hebben ze afgeleverd.
Deze geweldige dame heeft heel hard gewerkt om ervoor te zorgen dat ik precies had wat ik wilde voor mijn bruidstaart! Ze stuurde me er een schets van nadat ik haar een dozijn foto's van verschillende taarten had gestuurd, waar ik een hybride van wilde hebben. Het was absoluut prachtig en zo lekker! Ze zocht overal naar de lekkerste verse aardbeien, en die zijn nog niet eens in het seizoen! Ze heeft het zelfs afgeleverd bij het restaurant waar ons bruiloftsdiner was. Ik hoefde me nergens zorgen over te maken!!! Ze bleef gedurende het hele proces constant in contact met me, en stuurde me zelfs foto's ervan toen ze het in het restaurant afleverde! Ik raad haar ten zeerste aan voor je taartbehoeften. Ik zal haar weer gebruiken voor toekomstige evenementen en verjaardagen!!!
Bedankt voor het geven van het thema zoals ik vroeg. Het was erg lekker. Mijn man vond het erg lekker en de jongen in de taart heeft ons hart gestolen.
Had een geweldige ervaring! Bestelde een aantal heerlijke cupcakes uit het VK als verrassing voor mijn broer in België. Uitstekende klantenservice, de cupcakes waren vers gebakken, zagen er heerlijk uit, tijdig bezorgd en smaakten ook heerlijk! Ze waren zo vriendelijk om ook een geschreven briefje te kopiëren en mee te sturen. Zou het ten zeerste aanbevelen?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid