facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ici Paris XL

Adres: Place des Grands Prés 1 , Bergen 7000, BE
Telefoonnummer: 065 35 41 51
Stad: Bergen
Route: Place des Grands Prés 1
Postcode: 7000



op zoek naar gerelateerd: Douglas, ICI PARIS online Bestellen, ICI PARIS aanbiedingen, ICI PARIS Parfum Dames, ICI PARIS contact, ICI PARIS PARFUM, ICI PARIS Amsterdam, ICI PARIS Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yves Rocher Yves Rocher 0 meter
Planet Parfum Planet Parfum 0 meter
Ici Paris XL Ici Paris XL 1 km Wat een nare oude tantes werkten daar vandaag zeg. Als een regelmatig terugkerende k...
Recensies
Wat een nare oude tantes werkten daar vandaag zeg. Als een regelmatig terugkerende klant schrik ik wel hiervan. Volgens mij waanden zij zich in de jaren '20. De bejegening, het gevoel dat je minderwaardig bent straalden ze uit, niet beseffend dat deze klant een heleboel had kunnen kopen, inclusief hen met hun schrale loontjes. Geef een idioot en uniform en hij waant zich almachtig. Deze knappe jongen zien jullie niet meer terug. Oh ik zie dat ik nog belazerd ben, 100 euro voor 100ml aqua di gio terwijl voor die prijs elder 200 ml verkrijgbaar is.
Wat we wilden werd besteld en na een aantal dagen gebeld dat het binnen was.
Als enigen in de winkel aangesproken worden op het dragen van een mondkapje, geen probleem zolang ze anderen mensen in de winkel hier ook op aanspreken. Na het opzetten van een mondkapje echter nog steeds niet worden geholpen! Zelden zulk onvriendelijk personeel meegemaakt.
Stond 10 minuten in de winkel; oogcontact gehad en duidelijk te wachten om hulp, maar de verkoopster vond het privéleven interessanter om met een “klant” te bespreken. Ik was het na 10 minuten zat en ben naar de concurrent gegaan die mij wél hebben geholpen.
Ik werd heel fijn ontvangen en geholpen bij de kassa, de dame aan de kassa was heel vriendelijk en sociaal. Mijn complimenten naar dit team!
Openingstijden zijn niet up to date.. Daar sta je dan..
Altijd maar dan echt altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. ICI PARIS van Bergen op Zoom brengt het klantenservice naar een next level
Een ster te veel, ontzettend onvriendelijk personeel. Niks gekocht en naar de concurrent gegaan.
Mooie, nette winkel! Overzichtelijk en alles is te vinden naar wat je zoekt. Ook vriendelijk geholpen door de dames in de winkel. Makkelijk te parkeren in de buurt.
Fijn geholpen en verwent met een sample van een geur naar keuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid