facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor iChallenge

iChallenge
Adres: Mussenstraat 9 , Leuven 3000, BE
Telefoonnummer: 0478 07 66 79
Stad: Leuven
Route: Mussenstraat 9
Postcode: 3000



op zoek naar gerelateerd: ichallenge genk, the target gent, ichallenge bvba leuven, team me up, ichallenge operation freddy, gps spel, citygames gent, freddy plus teambuilding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Zwart Schaap 't Zwart Schaap 619 meter Heel lekker gegeten. Valt niet erg op van buiten.
Recensies
Enorm leuke ervaring, zeker voor een jeugdbeweging! Iedereen heeft er enorm van genoten, het spel zat zeer goed in elkaar en was uitdagend.
Ik vond het spel zelf leuk gevonden, ook de extra features als mijnen en kogelvrije vesten zijn goed bedacht. De spellen zelf waren vrij kort maar omdat we de hele voormiddag hebben gespeeld werd het wel langdradig.
Last minute wouden we nog een stadsspel organiseren met 2 personen. Ik stuurde een mailtje en kreeg al heel snel antwoord om alles nog op tijd te kunnen regelen. Een zeer vriendelijke en vlotte bediening! Het stadsspel zelf wijst zichzelf erg goed uit. Je komt op plaatsen die je anders niet zou zien.
Ik vond het spel een beetje saai, het was vooral wandelen en daardoor werd het een beetje langdradig. Maar het was wel gezellig omdat deze activiteit met vrienden gespeeld werd waardoor het wel leuker wordt.
Leuk spel maar voor 20 euro per persoon hadden we er meer van verwacht. 5 euro was een juiste prijs geweest voor enkel een app die op een tablet van de organisatie gespeeld wordt. Geen aanrader volgens onze groep
Op onze 2-daagse in De Haan deden we beroep op iChallenge voor onze teambuilding met als thema verbinding. We kozen voor het standaardspel. Het werd een leuk avontuur, haalbaar voor iedereen tempo, afstand, uitdaging, tijd, ... en zeker een aanrader! Voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid