facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ice Prod JM

Adres: Rue Mabîme 75 , Alleur 4432, BE
Telefoonnummer: 544464364
Stad: Alleur
Route: Rue Mabîme 75
Postcode: 4432



op zoek naar gerelateerd: Ice-shop, Dry Ice acheter, Glace carbonique Colruyt, Glace carbonique Liège, Glace carbonique Carrefour, Neige carbonique alimentaire, Bloc glace carbonique, Glace carbonique particulier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
J.Germay J.Germay 1 km Zeer behulpzaam. Met kennis van zaken
Recensies
WAARSCHUWING: koop niet in deze online winkel als u zich in Frankrijk bevindt. Geen after-sales service op nieuwe en nooit gebruikte producten. Het is aan u om op uw kosten een technicus te sturen om het defecte onderdeel te verkrijgen en te laten monteren door een technicus in Frankrijk, eveneens op onze kosten... NOOIT GEZIEN!!! Ik kreeg te horen dat ik de algemene voorwaarden moest lezen... jammer!!!
Vitrinekast nieuw gekocht en niet werkend ontvangen defect in de scharnieren. De dienst na verkoop wil niets weten, ook niet als er garantie op het product zit. Plaats om te vermijden !!
Vitrine binnen de aangekondigde tijd afgeleverd Zonder breuk ... het voldoet perfect aan mijn verwachtingen. Serieuze site.. Ik raad het aan. En zeer responsief op e-mails.
Uitstekend!! Meerdere berichten voor de bezorging, en super op tijd
Goede service, nieuwe kwaliteitsapparatuur, goed advies Ik raad aan !
Geen mening plaats 1 op de wachtlijst en geen antwoord???? Waarom telefoonnummers plaatsen?????
Geweldige service, echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid