facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IBO - Integer Bouwen

IBO - Integer Bouwen

Info

nv IBO is een onafhankelijk, dynamisch, familiaal gestructureerd bouwbedrijf met een stevig fundament dat zowel actief is op de private als op de openbare bouwmarkt.

Geschiedenis

nv IBO wordt opgericht in december 1978. Tot einde 1981 is het bedrijf, gelegen te Mechelen, actief in de immobiliënsector.

Op 1 januari 1982 start nv IBO met de uitvoering van bouwwerken, met als werkterrein de industriële, de openbare en de residentiële sector.

Omwille van de snelle groei is het zoeken naar een nieuwe locatie een must. In 1985 worden de nieuwe kantoren en een werkplaats opgetrokken in Heffen (Mechelen). Een noodzakelijke uitbreiding met bijkomende kantoorruimte en werkplaatsen komt er in 1991.

nv IBO evolueert snel tot een middelgroot bouwbedrijf. De erkenning klasse 8 wordt bekomen in 1990.

In 1996 behaalt nv IBO de certificaten VCA** voor veiligheid en ISO 9001 voor kwaliteitsbeleid.

Met de start van het nieuwe millennium dringt een tweede uitbreiding zich op en krijgen de kantoren een nieuwe look. Boven op het
bestaande kantoorgebouw worden 2 extra bouwlagen gecreëerd en dit terwijl nv IBO volledig operatief blijft. Daarna zijn de verbouwingen van de 2 onderste bouwlagen aan de beurt en krijgt het geheel een nieuw jasje. Op 5 december 2003 wordt het totaal vernieuwde kantoorgebouw plechtig ingehuldigd.

Adres: Steenweg op Blaasveld 56 A, 2801 Heffen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 15 27 70 36
Stad: Heffen
Route: Steenweg op Blaasveld 56 A
Postcode: 2801


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: International Building Organisation, Ibo Investpro, VDAB IBO, IBO-contract, IBO Antwerpen, IBO Grembergen, Nieuwbouwproject Heffen, IBO-contract loon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Geerts Tuin- en grondwerken BVBA Geerts Tuin- en grondwerken BVBA 534 meter Je kan hier terecht voor allerhande grondwerken. Gaande van het uitgraven van bouwput...
Recensies
Pokkenherrie... bouwen maakt lawaai dat weet ik. Maar ze hoeven niet te zeggen dat ze rekening houden met de buren als het niet zo is. Van maandag tot en met zaterdag vóór 7 uur beginnen en tot na 18 uur wordt er doorgewerkt en herrie gemaakt. Dit gaat van sirenes begrijpelijk, overdreven en onnodig getoeter tot luide "botsautomuziek" waar ik niet om gevraagd heb. Gun de buren aub ook wat rust.
Top bouwbedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid