facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ibis Wavre Brussels East

ibis Wavre Brussels East

Info

Definitely the best ibis hotel in town, a fun place to hang out and enjoy!

Geschiedenis

Ibis Wavre Brussels East is ideally located in the heart of the French-speaking Brabant, only 15 minutes from Brussels. Nested in a green landscape and at a walking distance from the city centre of Wavre, you will find all the services you need for a pleasant stay in Belgium. The hotel, offering 86 rooms and event infrastructure for up to 100 persons, is easily accessible via the highway E411 and offers a private car and coach parking.
Welcome to Wavre! What you should not miss here: Walibi amusement park, Aqualibi water park, Hergé Museum, Wavre's historic town center with great shops. Are you here for work? The GSK offices and the university campuses of UCL are only 10 minutes away!

Adres: Rue du Manil 91, 1300 Waver
Telefoonnummer: 3210243334
Stad: Wavre
Route: Rue du Manil 91
Postcode: 1300



op zoek naar gerelateerd: Novotel Wavre, Ibis Louvain-la-Neuve
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Novotel Wavre Brussels East Novotel Wavre Brussels East 760 meter Het was een leuke vakantie met mijn kinderen in hotel Wavre gehad , vriendelijke mede...
Recensies
Voor een 3-sterren hotel, voldoet dit zeker! Kamer was erg netjes, goed verzorgd en comfortabel. Ook de badkamer voldoet zeker! Geen bijzonderheden, maar beter dan je van een 3-sterren hotel mag verwachten. Ontbijt zaal was een gezellige plek, ook wel een beetje knus. Genoeg keuze en daarom een aangename ervaring.
Ik heb hier verbleven tijdens Nieuwjaar. Mijn verblijf was uitstekend. De service was schitterend, het ontbijt was verrukkelijk en de gratis parking met elektrische laadpaal was echt een pluspunt. Bedankt Hakan voor de geweldige gastvrijheid.Kamers: 5/5
We mochten tijdens het verblijf in de ochtend al parkeren voor ons bezoek aan Walibi. De kamers waren netjes, het personeel vriendelijk en behulpzaam en het ontbijt was ook zeer goed verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!
Familiekamer geboekt voor bezoek Walibi op 31 oktober, kregen 2 kamers met een gemeenschappelijke deur. In feite nog beter, want 2 badkmers, 2 TV's en 2 heel ruime bedden. Krappe kamer maar badkamer was top, gesloten douche ipv die open inloopdouches waardoor gans de vloer nat is. Geen last van lawaai door snelweg of luidruchtige buren. En kamer mooi verduisterd , voor ons zeker een pluspunt. Extra pluim voor personeel. De dame de vrijdagmorgen was heel behulpzaam nadat onze zoon zich verbrandt had aan de wafelmachine. Ze had enkel maar aandacht voor hem tot ze flammazine gevonden had en dan nog persoonlijk verzorgt. Wat een service. Voldoende keuze bij ontbijt. Van groenten tot muesli , ei, spek , worstjes en meerdere koffiekoeken. Bovendien 2 plaatsen voor een elektrische wagen !!. Wel geICEd = bezet door gewone wagen. En als extraatje , een ontmoeting met Aaron Crow. Zeker een aanrader wie nabij Walibi wil overnachten.
Uitgebreid ontbijt met à la minute wafelbakmachine en eiertimertjes. Kamers zijn modern en verzorgd. Ruime parking en ondanks zijn centrale ligging toch voldoende stil voor een goede nachtrust.
Heel het hotel zat heel de tijd vol Chinezen. Lawaai op de gang heel de nacht buiten stinkt het een uur in de wind. En binnen op de gangen is het al niet veel beter. Klagen bij de receptie viel in dovenmans oren. Het enige dat ze konden doen was een mail naar het management sturen. Zeer slecht voor uw nachtrust en gemoedsrust
Een leuke kamer, ondanks de nabijheid van de autosnelweg toch rustig kunnen slapen.Kamers: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid