facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor I Ro Ha

I Ro Ha
Adres: Haarstraat 8 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 213 08 32
Stad: Antwerpen
Route: Haarstraat 8
Postcode: 2000


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-14:00
Dinsdag: 18:00-21:30
Woensdag: 12:00-14:00
Woensdag: 18:00-21:30
Donderdag: 12:00-14:00
Donderdag: 18:00-21:30
Vrijdag: 12:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: i ro ha antwerpen menu, sumo antwerpen, japans restaurant antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sushi Bar Tokyo Sushi Bar Tokyo 0 meter Veel sushi met echte vis voor een kleine prijs! Veel variatie in sushi. Het aanbod su...
Zaowang Zaowang 79 meter
Asia Taste Asia Taste 97 meter
Zaowang Zaowang 128 meter " Everyday is a good day for sushi "
Restaurant Roji Restaurant Roji 133 meter Snelle, vlotte en vriendelijke bediening op zondagavond! We hadden 3 rolls van elk 19...
Roji Roji 133 meter Snelle, vlotte en vriendelijke bediening op zondagavond! We hadden 3 rolls van elk 19...
An Nam An Nam 138 meter T'was echt kei lekker , echt ni gezond lekker. Ik voelde mij net Ego in Ratatouille w...
Mizuchi Mizuchi 138 meter Fantastisch lekker en enorm vriendelijk personeel!
Yuna Yuna 152 meter Prima sushi restaurant in het centrum van Antwerpen. Geen topkwaliteit, maar perfect ...
Esaki Esaki 153 meter Via social deal geboekt. We hadden zelf een beetje het idee alsof ze ons weg wouden h...
Samurai Samurai 168 meter De vlees menu is echt de moeite waard! De koks voor het "show-cooking" zijn...
Yadan Yadan 194 meter Via social deal budgetvriendelijk en lekker
Nani Nani 226 meter Nani is een super goed sushi restaurant aan het Antwerpse Zuid. Voor de mooiste sushi...
Umi Umi 235 meter Enorm lekkere sushi en voorgerechtje. De groentjes waren niet altijd genoet doorgebak...
SushiShop SushiShop 371 meter Zeer gezellig maar wel trage bediening
Amami Sushi Amami Sushi 579 meter Ze doen hun best maar denk dat ze nog veel moeten leren. Sushi was niet zo heel vers....
Okoz Okoz 616 meter Afgelopen week de Wagyu Burger geprobeerd bij OKOZ, echt een aanrader. Heeft heel vee...
Sushi Palace Sushi Palace 768 meter Sushi is lekker maar er zat niks van soya saus bij en mijn gyoza was niet gebakken. W...
Recensies
Een verborgen pareltje in het centrum van Antwerpen! Ik ben een grote fan van sushi en de Japanse keuken in het algemeen, dus ik heb doorheen de jaren al een groot aantal Japanse restaurants bezocht. Onlangs suggereerde Google maps me I Ro Ha. Het concept van een authentiek Japans restaurant sprak me meteen aan, en al snel overtuigde ik mijn vriend om hier eens langs te gaan. Het restaurant is verstopt in een klein straatje, waardoor het meestal rustig is en je geen reservatie nodig hebt. Er zijn wel slechts enkele tafels. Zoals je kan verwachten van mensen van Japanse origine is de vrouw die er werkt heel vriendelijk. Ikzelf heb takoyaki en sushi besteld. De sushi was hands down de beste sushi die ik ooit gegeten heb. De vis was zo zacht dat het net boter leek. Ook de takoyaki smaakte me zeer. Mijn vriend had een soep besteld en een vleesgerecht welke herinner ik me niet meer, en hij was ook zeer enthousiast. Als dessert namen we het groene thee-ijs met rode bonenpasta, wat bij ons zeer vlot naar binnen ging. De prijs valt hier goed mee: voor voorgerecht, hoofdgerecht en dessert voor 2 personen hebben we €53 betaald. We zijn zo tevreden van dit restaurant dat we ondertussen al een keer zijn teruggegaan met vrienden, en we al plannen hebben om weer terug te gaan. Zeker weten een echte aanrader!
Ongeëvenaard vriendelijke bediening. Het eten is zeer goed. Het interieur is gezellig en straalt rust uit. Met afstand één van de beste Japanse restaurants in het stad. Ik kan niet anders dan het restaurant enorm aan te raden.
Overheerlijk! Super vers & eindelijk nog eens oprecht vriendelijke service. Ik kan het iedereen aanraden! Je ziet dat dit restaurant met veel liefde uitgebaat w. Wij komen zeker terug.
a een dagje in het drukke Antwerpen was het een verademing binnen te komen in het rustige, mooie IRoHa en ontvangen te worden door een hartelijke gastvrouw. De sushi was fantastisch: mooie, verse vis, de sushirijst perfect. Hier komen we voor terug. Het hoofdgerecht was minder onze smaak maar wel zeer goed klaar gemaakt. Volgende keer proberen we een ander gerecht van het menu…sowieso komen we terug.
Authentiek Japanse keuken. Zeer vriendelijke dame die je een eerlijke uitleg geeft over de gerechten als je het vraagt. Eerlijke prijs, voor heerlijke gerechten. Zeer lekker gegeten en je krijgt alle tijd die je wilt!
Heel verrassend, mevrouw helpt je goed met uitleg over Japanse keuken, maar vooral super lekker
Wij waren al heel lang opzoek naar een authentiek Japans restaurant en moeten vanaf nu niet verder zoeken! De uitbaters zijn mensen van Japanse origine en dat merk je aan alles. De gastvrijheid, de vriendelijkheid, het interieur en het fantastisch lekkere eten. Een uitgebreide kaart die de dame in kwestie persoonlijk aan tafel komt toelichten. We namen de takoyaki, gyuuniku en sushi. Alles kraakvers en gewoon lekker. De tonijn smolt weg op de tong. Hiervoor rijden we met plezier bijna 80 km. Een aanrader!
Zeer gemoedelijke sfeer. 5 tafeltjes beschikbaar, wat de sfeer alleen maar ten goede komt, maar zeker reserveren dus. Gastvrouw is rustig en vriendelijk. De menukaart is beperkt, maar het eten is zeer lekker en vers.
Zeer vers, heerlijke, authentieke schotels. Prijs- kwaliteit gewijs het zeker meer dan waard! Japanse hartelijkheid! Zelfs een half uur voor sluitingstijd na de middagbediening hadden we mogen binnen wandelen en genieten van deze heerlijke maaltijd! Zeker voor herhaling vatbaar!!
Geweldig authentiek Japans restaurant. Een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid