facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor I Like Media

I Like Media

Info

Meer halen uit je online communicatie? Vind ik leuk! - www.ilikemedia.be

Geschiedenis

Hallo! Wij zijn Elien, Nele, Pieter en Kristof!

Wij zijn een collectief van freelance communicatietrainers die verenigingen, overheden en ondernemers op weg helpen met hun digitale communicatie.

We geven opleidingen, lezingen op studiedagen en praktische workshops (zowel in het open aanbod van ledenverenigingen als op aanvraag bij organisaties zelf).

We coachen organisaties actief op hun eigen werkvloer. Doordat we aanwezig zijn in de werkomgeving, kunnen we nog gerichter de communicatie naar een hoger niveau tillen.

We inspireren via onze digitale nieuwsbrief en sociale media. Volg ons en blijf op de hoogte van de actualiteit, krijg tips en ontdek goede voorbeelden van digitale communicatie

I Like Media is een V.O.F.
BTW: 0669.588.228



"I Like Media is een collectief van freelance communicatietrainers. Ieder van ons helpt ondernemers en organisaties op weg met hun digitale communicatie. Onder het motto ‘Samen sterk!’ hebben we ons verenigd in I Like Media.We geven opleidingen, lezingen op studiedagen en praktische workshops zowel in het open aanbod van tientallen ledenverenigingen als op aanvraag.We coachen organisaties actief op hun eigen werkvloer. Doordat we aanwezig zijn in de werkomgeving, kunnen we nog gerichter de communicatie naar een hoger niveau tillen.We inspireren zo veel mogelijk via onze digitale nieuwsbrief en sociale media. Volg ons/schrijf je in en blijf op de hoogte van digitale ontwikkelingen, tips"
Adres: 9940 Sleidinge, Oost-Vlaanderen, Belgium
Stad: Sleidinge
Postcode: 9940



op zoek naar gerelateerd: I Like Media opleidingen, I Like Media top topical, I Like Media contentkalender
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid