facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor I.G.G. Immobilière Gérance et Gestion

"IMMO RENIER Notre passion et notre expérience à votre service depuis 3 générations.PLUS DE 80 ANNÉES À VOTRE SERVICESociété familiale fondée en 1938 et aujourd’hui dirigée par la petite fille du fondateur notre force est notre ancrage local.Situé dans le centre d'Anderlecht entre la place de la Vaillance et le parc d'Anderlecht, nous mettons notre expérience à votre service pour :-la vente de votre maison ou de votre appartement,-la location de votre maison ou de votre appartement,-la gestion privative.NOS FORCES- Utilisation des dernières technologies-Ancrage local-Visite encadrée par un professionnel-Base de données acheteur-Suivis de vos démarches administrativesSur Anderlecht, Molenbeek, Forest, jette ,Braine-le-Comte"
Adres: Avenue Capitaine Fossoul 31 , Anderlecht 1070, BE
Stad: Anderlecht
Route: Avenue Capitaine Fossoul 31
Postcode: 1070


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hallemans/Pascal Hallemans/Pascal 382 meter
Superplus Superplus 382 meter
Sureplus Sureplus 389 meter
Jugnon Pol Jugnon Pol 561 meter Ik raad ten zeerste af
Credit Agricole Credit Agricole 566 meter
Multirent Invest Multirent Invest 607 meter Niet makkelijk bijna onmogelijk om ze telefonisch te bereiken. Communicatie met zijn ...
Marius Renard Marius Renard 608 meter
Lantin Renaud Lantin Renaud 655 meter
Marius Finance Marius Finance 656 meter Ze hebben geen moeite gedaan om mijn situatie op te lossen, zogenaamd kunnen ze er ni...
Bureau Wilca Bureau Wilca 1 km Vertaald door Google Gebrek aan ernst en professionaliteit! Origineel Manque de séri...
Her Rad Her Rad 1 km
Kante/Mohamed Sekou Kante/Mohamed Sekou 1 km Ik vind hem niet erg handig als verzekeringsmakelaar.
Recensies
Het Immo kantoor Renier is zeer aktief geweest, zeer efficiënt en zeer klantvriendelijk en tevens zeer goede inlichtingen verkregen van bij het eerste contact. Een aanrader.
Aangenaam en professioneel onthaal. Snelle en concrete evaluatie van mijn woning, effectieve hulp bij mijn verkoopproject. Beantwoord vragen nauwkeurig. Ik waardeer het Immo Renier-bureau enorm. Aarzel niet hen te contacteren of ga erheen voor uw project!
Onberispelijke service. Mijn zaak had binnen een week een huurder gevonden, ik hoefde nergens voor te zorgen. Aanbevelen
Een super positieve ervaring als koper bij dit bureau en hun makelaar dhr. Acker. Wat een geluk om na een reeks zeer negatieve ervaringen in Brussel een professional te ontmoeten die potentiële kopers respecteert, gedegen advies geeft en beschikbaar blijft, volgens een menselijke en niet strikt commerciële benadering. Bedankt Immorenier!
Zeer serieus bureau. Personeel attent en goed advies die erin slaagde snel te reageren op mijn verwachtingen en behoeften. Ik raad het echt aan!
Zeer efficiënt bureau! Guy is attent en zeer beschikbaar. Ik raad aan !
Kent de plaats als geen ander bureau dankzij zijn ervaring en lange levensduur!Een zeer competent serieus bureau dat u van het begin tot het einde van uw project zal begeleiden. Als u efficiëntie en professionaliteit wilt, aarzel dan niet. Het is aan hen dat je je moet wenden; Ik raad dit bureau ten zeerste aan! We vonden wat we zochten en alles werd vakkundig afgehandeld. Professionaliteit en klanttevredenheid zijn de sleutelwoorden! We kunnen je vertrouwen!! Nogmaals een dikke merci aan je hele team.
Absoluut verschrikkelijk bureau. Ik bezoek een appartement dat ze me hebben aangeboden en dat vind ik erg leuk. Ze vroegen me om mijn documenten op te sturen, wat ik deed, met de vraag of ze nog iets nodig hadden. De komende 3 weken bezoek ik ze elke 2e dag, ik bel ze en ik schrijf mail om informatie te krijgen als ik de plek heb. Elke keer beloofden ze me binnen een paar minuten terug te bellen, dat ik morgen zeker antwoord zal hebben, en morgen, en morgen enz. Na 3 weken lieten ze me weten dat er wat papier ontbrak, waarop ik in het begin vroeg of ik ze moest brengen , ze zeiden dat het absoluut niet hun schuld was, in feite behandelden ze me als stront... Grote nee tegen deze plek!
Serieus en efficiënt bureau. Zeer positieve ervaring als verhuurder: videopresentatie van de woning, regelmatig contact over de voortgang van de verhuur, bezoeken, advies, etc.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid