facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor I Bolognesi

Info

Siamo Alice e Giampaolo veniamo dall'Emilia-Romagna,Bologna,il nostro intento e' quello di conquistarvi con i nostri sapori con cuore e passione!

Adres: Markt 8, 3960 Bree
Telefoonnummer: +3289216168
Stad: Bree
Route: Markt 8
Postcode: 3960


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Zondag: 11:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzeria APERO Pizzeria APERO 202 meter We hadden als voorgerecht bruschetta besteld, zoals op de foto te zien is was deze aa...
Senz'Altro Senz'Altro 272 meter Zeer lekkere pizza's. Wij schuimen veel pizzeria's af in Limburg en we waren verbaasd...
Flowin' massagetherapie Flowin' massagetherapie 1 km Gertie is een zeer kundig en betrokken massage therapeut die volledige aandacht heeft...
Eureka Floorcare Eureka Floorcare 3 km Ontdek hier alle voordelen van de Eureka veeg- en schrobmachines.
Zallys elektrisch transport Zallys elektrisch transport 3 km Zekere aanrader, top service, top kwaliteit en gewoon keivriendelijk personeel.
Amber's Pizzalijn Amber's Pizzalijn 5 km Alles vers en goed in orde Take away van goede kwaliteit
SG&D - Scarface Garage & Detailing SG&D - Scarface Garage & Detailing 6 km -Reinigen interieur -Renovatie koplampen of achterlichten -Wash&Gloss -Polijst&Coati...
Recensies
Hoewel er maar een beperkt aantal gerechten op de menukaart staan, toch is er voor iedereen wat wils. Door de Italiaanse muziek én eigenaars waan je je in Bologna of Firenze. De porties waren groot en bovenal lekker. Limoncello als digestivo werd zeer gesmaakt. Een min-punt was de trage bediening.
Gezellig restaurant...grote porties... Lekkere authentieke pastagerechten, vooral omdat het self made pasta is... Weinig vleesgerechten op de kaart maar wel het bekende tagliata alla Fiorentina... Het was echter wel lang wachten omdat er twee grote groepen op hetzelfde moment moesten bediend worden... De uitbaters zijn echte Italianen en zeer vriendelijk die meer dan hun best deden
Wij hebben super gegeten .. Wij zijn gisteren 19/09/2019 gaan eten met 4 volwassenen en een peuter. We werden super ontvangen en wat er op de kaart stond werd echt goed uitgelegd. Het was geweldig ! Van het voorgerecht tot het einde ! Wij komen zeker terug ! De chef levert prima werk, zeker 5 sterren waard !! P.s het voorgerecht met de mosselen was super lekker !!
Dit was een slechte ervaring. Wij waren met 4 volwassenen en een peuter. We hadden alle 4 volwassenen een gerecht. Toen we voor de peuter een kindermenu wilden bestellen kregen we te horen dat er maar 4 gerechten per tafel mochten besteld worden. Dus de kleine had pech. We hebben van ons bord moeten verzamelen om hem te voeden. En dan was ons eten ook nog niet eens lekker. Een chef die langs zijn schoenen loopt duidelijk.
Vriendelijke service en geweldig personeel en zeer comfortabele sfeer.Servizio cordiale e ottimo personale.
Werkelijk fantastisch gegeten. Lang geleden buiten Italië zelf zo goed Italiaans gegeten. Als dat al zo is Absoluut een aanrader. Personeel is super. Het is wat uit de buurt voor ons, hier rij ik graag een stuk voor. Altijd dichter bij dan Italië.
Midden in het centrum van Bree vind je dit zalige restaurant. Hier worden typische en originele Italiaanse gerechten geserveerd. De kok is trouwens een zalige italiaan en samen met zijn echtgenote brengen ze je helemaal in vakantiesfeer.
De pasta is er overheerlijk. Aangezien wij geen koolhydraten eten, kozen wij voor de gegrilde visschotel. Deze vis lag op een bedje sla die door de warmte erg slap werd. Daarbij rook de vis ook niet erg vers, stonk zelfs. Hebben hem dan ook laten liggen. Daarbij vroegen we alléén groeten en geen aardappelen of pasta. Toen ons gerecht kwam, kregen we één schijf aubergine Nog niet gaar, één schijfje courgette, een halve tomaat en véél aardappelen.
Ondanks we niet gereserveerd hadden en de zaak goed vol zat, werd er toch nog een tafeltje voor ons gezocht, wat we dus zeker konden appreciëren. Bediening was goed en vriendelijk personeel. Hebben super lekker gegeten. Zeker een aanrader.
Eindelijk nog eens een zaak in het prachtige oude pand "het Michielshuis". De nieuwe uitbaters zijn echte Italianen en dat merk je aan de uitmuntende keuken. Zeer vriendelijk personeel die de link vormen tussen de uitbaters en de klant, aangezien de dame des huizes enkel het Italiaans machtig is. Goede uitgebreide kaart, reserveren is wel aangewezen. Wij gaan zeker nog eens terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid