facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hyundai Lokeren - Lokers Autobedrijf

Hyundai Lokeren - Lokers Autobedrijf

Info

Verdeler Hyundai

Geschiedenis

Welkom bij Lokers Autobedrijf in Lokeren, een familiebedrijf, dat al meer dan 35 jaar lang de hoogste kwaliteit levert. . Wij zijn de verdeler van de merken Hyundai, Mazda en Isuzu in het Waasland. Onze doelstelling is eenvoudig alle klanten mobiliteit garanderen, dit door een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden, het zogenaamd one-stop-shopping. Wij bieden onze klanten iets onbetaalbaars: een gerust gemoed.

Adres: Gentse Steenweg 157, 9160 Lokeren
Telefoonnummer: 09 349 36 37
Stad: Lokeren
Route: Gentse Steenweg 157
Postcode: 9160


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage De Vylder Garage De Vylder 4 km Super vriendelijk en heel vakbekwame garage. Vree content van.
Recensies
Klantonvriendelijk ! Slechte communicatie omtrent herstelling van duurtijd schadegeval en wanneer je dan uitlegt vraagt, smijten ze de telefoon neer omdat het herstellingsproces niet verloopt zoals gewenst en ze 3!!! keer moeten herspuiten. Is niet de klant zijn fout, maar volgens mij de incompetentie van het personeel. Dan moeten jullie weten dat het hier om een diepe kras gaat en daarvoor bijna €1000 moet worden betaald.
Beste, Enorm bedankt voor de snelle, vriendelijke en vooral een goede service! We zijn al bij diverse garages geweest en telkens werden er bepaalde dingen aan de auto vervangen die niet nodig waren. Jullie voeren alles correct en eerlijk uit. Lokers Autobedrijf is zeker een aanrader voor een eerlijke en correcte service! Dat is wat elke consument wilt! Dit is ook alleen maar te danken aan een zaakvoerder die met hart en ziel werkt aan een bedrijf samen met een top team! Mvg, Inez Van Goethem
Ik rijd sinds kort met mijn nieuwe Hyundai i10, tot zo ver alles OK. De leverings was in orde, veel uitleg gekregen en de mevrouw was zeer vriendelijk! ik kan Lokers Autobedrijf alleen maar aanraden!!!
Zeer tevreden, vriendelijke ontvangst met een lekkere koffie, voldoende uitleg over de uit te voeren werken , doe zo verder !
Het is al onze 3de Hyundai bij LAB en wij zijn altijd heel tevreden. Zowel van de auto als de goede service. Ook prijs/kwaliteit zijn we enorm tevreden! Doe zo verder
Zeer vriendelijk, professioneel , na vele jaren klant geen enkele opmerking, aanrader !
Super vriendelijk. Ze nemen tijd voor hun klanten en leveren een perfecte professionele service. Een voorbeeld voor elke autogarage.
Altijd correct in service en prijs. echt een aanrader
Zeer goede service en altijd even vriendelijk
Vriendelijke ontvangst. Eerlijke prijsberekening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid