facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor hypotheek.winkel

Info

hypotheek.winkel Gent en Gent-Centrum

Objectief hypotheekadvies op maat en een complete begeleiding naar wat voor u de beste lening is.
ondernemingsnummer: 445624433

Geschiedenis

Openingsuren en afspraak maken: http://www.hypotheekwinkel.be/contact/gent

- 100% onafhankelijk
- begeleiding van A tot Z
- gratis hypotheek.expert

Adres: Parkplein 23, 9000 Gent
Telefoonnummer: 09 330 22 22
Stad: Ghent
Route: Parkplein 23
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: Hypotheekwinkel openen, Hypotheekwinkel, Hypotheekwinkel Antwerpen, Hypotheekwinkel Wondelgem, Hypotheekwinkel of Immotheker, Hypotheekwinkel contact, Hypotheekwinkel simulatie, Hypotheekwinkel Kortrijk
Recensies
Mijn man en ik hebben samengewerkt met Mick Daman van de hypotheek winkel te Gent. Dit was een uiterst aangename ervaring omdat Mick altijd op zoek is naar de beste formule voor ons gezin, waardoor wij een prachtige woning hebben kunnen kopen. We zijn hem dan ook heel erg dankbaar dat hij dit door zijn kunde en ervaring mogelijk heeft gemaakt. Hij is ook altijd bereikbaar - we stuurden hem zondag een mail, niet met de verwachting dan een antwoord te krijgen, maar zelf dan krijg je antwoord. Het gaf ons rust in een zeer hectische periode doordat alles zo vlot verliep. Zeker een aanrader!
Via hypotheekwinkel zeer snel het beste voorstel gekregen. Maar bovenal in de wolken van de zeer vlotte service en enorme kennis van zaken. Echt experts!
Wij zijn heel goed geholpen tijdens de zoektocht naar onze woning. Mick en Reinoud stonden steeds klaar met advies.
Zeer goede ervaring Parkplein. Kristof begeleidde ons doorheen een kluwen van onduidelijkheden en schetste ons op aangename wijze een objectief beeld zoals dat in een bank niet kan van de kredietmarkt. Bij aanvang wist Kristof al dat de kans groot was dat we scheep zouden gaan met een bank die niet in het hypotheek-winkel aanbod zit. Toch deed Kristof zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat we van die bank het best mogelijke aanbod konden krijgen. Advies gezocht, advies gevonden.
We hadden een afspraak voor een woonkrediet bij Reinoud. Het viel ons tegen dat de 'toekomstige huurinkomsten' eigenlijk niet werden meegenomen in de berekening, hoewel dit wel in hun systeem stond. Dit resulteerde in hogere rentetarieven, wat duidelijk in hun voordeel was. Pas nadat we Reinoud hadden kunnen overtuigen om deze toekomstige huurinkomsten wel mee te nemen, kregen we gunstigere tarieven. De berekening werd uitgevoerd met behulp van een programma, waarbij we een aantrekkelijk rentepercentage op het computerscherm zagen. We gingen hiermee akkoord, maar tot onze verbazing meldde Reinoud dat de rente de volgende dag met 0.25% zou stijgen. We vroegen herhaaldelijk om bewijs, en uiteindelijk toonde hij dit, maar de verhoging bleek slechts 0.10% te zijn. Dit voelde misleidend aan. Al met al lijkt er sprake te zijn van misleidende praktijken. Bovendien werden we niet naar behoren geholpen, hoewel we in alle opzichten in aanmerking kwamen voor het krediet. Dit soort onprofessioneel gedrag zou niet mogen voorkomen. Als klanten zouden wij overtuigd moeten worden, en niet andersom!
Als starter is samenwerken met de hypotheekwinkel zeker een aanrader. Je wordt begeleid bij elke stap. Mick heeft me goed geholpen met duidelijk advies. Ik ben blij met mijn aankoop en de gunstige lening die ik dankzij hen heb kunnen verkrijgen!
Heel goede service! Camille heeft me vanaf het eerste kennismaking gesprek tot en met de ondertekening van het compromis fantastisch geholpen. Zeker een aanrader!
Mick heeft ons zeer goed begeleid in het hele proces. Hij is vriendelijk, goed te bereiken, denkt mee na. Ideaal voor starters zonder ervaring. We raden hem zeker aan.
Ik beveel de Hypotheekwinkel Parkplein en Kristof van harte aan. Hij heeft me uitstekend geholpen in de zoektocht naar de juiste lening. Kristof was vriendelijk, gaf begrijpelijke uitleg, bood stap voor stap begeleiding en nam echt de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Ik ben erg tevreden met de service van de hypotheekwinkel en zou hen zonder aarzeling aanraden aan iedereen die op zoek is naar een lening.
Toen we hier voor het eerst binnenstapten kenden we nog weinig over hypothecaire leningen. Kristof heeft de tijd genomen om ons hierin wegwijs te maken, wat enorm heeft geholpen. De communicatie en persoonlijke opvolging van onze zoektocht verliep erg vlot.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor hypotheek.winkel.

Ghent hypotheekbemiddelaar

openingstijden, locatie, vervoer. Parkplein 23 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. hypotheek.winkel adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met hypotheek.winkel. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over hypotheek.winkel delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
hypotheek.winkel hypotheek.winkel 2 km Mijn man en ik hebben samengewerkt met Mick Daman van de hypotheek winkel te Gent. Di...
Zendec Zendec 2 km Hypothecaire leningen: aankoop - herfinanciering Consumentenkredieten - Investerings...
HAKAN FINANCE HAKAN FINANCE 3 km Ik ben zelf heel tevreden over Hakan Finance. Ze hebben me altijd de beste mogelijkhe...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid