facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor hypotheek.winkel

hypotheek.winkel

Info

hypotheek.winkel Oudenaarde

Het beste advies voor uw woondroom.

Geschiedenis

Openingsuren en afspraak maken: http://www.hypotheekwinkel.be/contact/oudenaarde

- 100% onafhankelijk
- begeleiding van A tot Z
- gratis hypotheek.expert

Adres: Jozef Braetstraat 7, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: 055 50 22 22
Stad: Oudenaarde
Route: Jozef Braetstraat 7
Postcode: 9700



op zoek naar gerelateerd: Hypotheekwinkel Maaseik, Hypotheekwinkel kosten, Hypotheek berekenen België, Bij lenen hypotheek, Hypotheekwinkel Antwerpen, Hypotheek rente België, Hypotheekwinkel of Immotheker, Bank lenen hypotheek
Recensies
Wout heeft ons enorm goed geholpen bij de herfinanciering van ons krediet. Bij elke vraag kregen we meteen een duidelijk antwoord en ons dossier werd zeer goed opgevolgd!
Eind vorig jaar een beroep gedaan op de Hypotheekwinkel Oudenaarde bij de aankoop van mijn appartement. Je krijgt om te beginnen een duidelijk en gedetailleerd overzicht over alle mogelijkheden. Nadien werd alles heel snel en vlot geregeld en werd ik door het gehele traject perfect bijgestaan door Wout, de kantoorverantwoordelijke.
Vlotte samenwerking, heel snel geholpen geweest en steeds zeer communicatief. Je wordt goed op de hoogte gesteld van mogelijkheden en er is ook een goede opvolging.
Heel goed ontvangen. De nodige uitleg gekregen. en een mooi voordeel uitgehaald. bedankt Wout
Vrienden hadden ons aangeraden om langs te gaan bij hypotheekwinkel. Dat bleek een schot in de roos! Na ons eerste bezoek waren we overtuigd om hier onze woonlening af te sluiten. Info in mensentaal en een klare kijk op onze financiële situatie. Betere service dan bij mijn bank.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid