facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor hypotheek.winkel

hypotheek.winkel

Info

onafhankelijke bemiddeling in hypothecaire kredieten

Adres: Vredelaan 31, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: +3211495120
Stad: Houthalen
Route: Vredelaan 31
Postcode: 3530


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Hypotheekwinkel Kortrijk, Hypotheekwinkel simulatie, Hypotheekwinkel of Immotheker, Hypotheek in België, Woon Hypotheek, Hypotheek krediet, Hypotheekwinkel Antwerpen
Recensies
Hypotheekwinkel Houthalen is een aanrader als je op zoek bent naar hypothecair krediet! Vanaf dag 1 heeft Alexi me altijd goed geholpen. Het begon met online meeting om een idee te krijgen hoeveel ik aankon om te lenen. In mijn zoektocht naar een appartement kon ik altijd snel bij hem terecht voor advies. Een week later had ik mijn droom appartement al gevonden en een bod uitgebracht. Nadat mijn bod was geaccepteerd kon ik direct terecht voor een afspraak om de beste lening te vinden voor mijn situatie. Met de brede kennis van Alexi en zijn collega Kevin konden ze al mijn vragen beantwoorden en zorgen voor een makkelijk en zorgeloos proces. Ik vertrouw erop dat de volgende stappen in de koop van mijn appartement even vlot gaan verlopen met de hulp van Alexi en Kevin.
Kevin en Jasmien hebben ons perfect geholpen! Wij nuchtere Hollanders hebben ons droomhuis in België gevonden en hadden helemaal geen kennis van de gang van zaken in België. We zijn zonder zorgen begeleid zonder het papierwerk al te zwaar te maken. Ze verdienen 10 sterren maar dat laat Google niet toe, dank allebei!
Top service van Hypotheekwinkel Houthalen! Kevin en Jasmien hebben me meermaals uit de nood geholpen met nieuwe voorstellen wanneer de papiermolen van mijn project achter bleef! Altijd tot uwer beschikking met snelle antwoorden bij eender welke vraag betreffende de hypotheek. Zeker het aanraden waard!
Wij zijn heel tevreden met de goede service en klantvriendelijkheid van Kevin en Jasmien! Een absolute aanrader voor mensen die voor het allereerst een woning kopen. Je wordt stap voor stap op een fijne manier in het proces daarvan begeleid. Geen een vraag is teveel en alles wordt vriendelijk en vlot beantwoord. Nogmaals bedankt voor alles!
Absolute aanrader. Bij het eerste bezoek voel je dat je persoonlijk geholpen wordt. Er wordt moeite gedaan om je verhaal te beluisteren. Pro’s en contra’s worden heel nauwkeurig uitgelegd en er wordt zeker niet de weg van de kleinste moeite bewandeld. Merci, team Houthalen!
Voor suppersnelle service en topkwaliteit moet je hier zijn! Alexi heeft mij zeer professioneel ontvangen en geholpen. Heeft mij geholpen naar het zoeken van een oplossing op maat voor mijn droominvestering waar te maken! Zéér tevreden over de snelle en probleemloze service! Hier kom ik zeker terug! Dankuwel Alexi!
Zij behandelen je dossier met zeer veel kennis ter zaken en veel professionalisme. Het team is zeer gedreven, gemoedelijk en open. Hier moet je zeker en vast zijn voor je hypotheek!
Ik zou iedereen aanraden om bij hypotheekwinkel langs te gaan voor een hypothecair krediet. Super vriendelijk, professioneel en zeer goed geholpen. We werden hartelijk onthaald door Jasmien en verdere telefoons/mailverkeer verliep vlekkeloos. Kevin neemt de tijd om het beste advies op maat te geven. Hij vergelijkt samen met jullie alle opties en geeft eerlijk advies en tips. De communicatie is transparant + TOP én alles wordt héél duidelijk ‘in mensentaal’ uitgelegd. Wij voelden ons énorm gesteund in het nemen van een zéér grote beslissing. Bedankt Jasmien en Kevin!
Supergoed geholpen door Kevin en zijn team, van de eerste hypothetische berekening tot het afhandelen van de laatste paperassen! Alles was duidelijk en geen enkele vraag bleef onbeantwoord. Door volledige informatie werd het kiezen van de juiste lening veel makkelijker. Ook bij moeilijkere kwesties was Kevin niets te veel en stond hij ons met raad en daad bij. Wij zijn héél erg tevreden en raden Hypotheek.winkel Houthalen zeker aan.
Zeker aan te raden! Krediet-expert Alexi geeft je goed en duidelijk advies. Neemt zijn tijd en zorgt voor de juiste en meest gepaste oplossing!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar hypotheek.winkel met het openbaar vervoer


Houthalen Kerk 110 meter
18a
22
23
47
Houthalen John Cuppensplein 130 meter
18a
22
23
47
Houthalen Kleuterweg 160 meter
13
18a
23
31
Houthalen Kleuterweg 170 meter
23
283
31
Houthalen Kerk 180 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid