facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor hypotheek.winkel

hypotheek.winkel
Adres: Meensesteenweg 677, 8800 Rumbeke, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3256505700
Stad: Rumbeke
Route: Meensesteenweg 677
Postcode: 8800


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Hypotheekwinkel, Hypotheekwinkel simulatie, Hypotheekwinkel Beitem, Hypotheekwinkel openen, Hypotheekwinkel Kortrijk, Hypotheek België voor Nederlanders, Hypotheekwinkel Antwerpen, Hypotheekwinkel of Immotheker
Recensies
Heel goed geholpen geweest. Zeker aan te raden als je een hypothecaire lening nodig hebt. Zelf moet je niet meer vergelijken en naar verschillende banken gaan. Je weet direct hoeveel je kan lenen en hoeveel je moet afbetalen maandelijks. STOP met zoeken en maak een afspraak bij een hypotheekwinkel in je buurt!
Twee jaar geleden hebben wij vrijblijvend advies gevraagd en gekregen inzake het aankopen van een woning. Heel vriendelijk onthaald en eerlijk advies gekregen. Uiteindelijk onze droomwoning gevonden en alles werd ons tot in de puntjes uitgelegd. Heel tevreden over de service en klantvriendelijkheid van dit kantoor. Superhard bedankt om ons zo goed bij te staan!
Heel tevreden van dag 1 kregen wij positief nieuws , wat zo gezegt bij onze bank niet mogelijk was kon Jan ons met vertrouwen mee deelde dat onze droom woning in vervulling kon gaan! Ik raad dan ook iedereen aan die plannen heeft voor aankoop zeker binnen stappen bij hypotheek winkel het is een fantastische team en staan klaar voor elke vraag duidelijk te beantwoorden.
Ongelooflijk bedankt voor alles en wat nog gaat komen. Mensen die twijfelen om een woning te kopen of denken tekort te komen of administratief niet de sterkste zijn, geloof er in! Geloof en vertrouw in dit team! Voor jullie advies en hulp zijn wij zo dankbaar. Steeds bereikbaar, via mail of telefoon, en geruststellend . Bedankt Jan en Sharon en andere medewerkers!
Super geholpen en aan zeer scherpe rentevoet! Tnx hypotheekwinkel
Wij zijn tevreden over de ondersteuning en begeleiding van Jan. Ook de snelle respons en bereikbaarheid via mail/telefoon is TOP! Nadien kan je steeds vragen stellen over bv. persoonbelastingen of gewaarborgd wonen wat zeker ook een pluspunt is! Nogmaals zeer tevreden doe zo verder Jan & zijn team :
Vriendelijke mensen, en ons goed geholpen met alles
Vertaald door Google Het was een geweldige service, ook al was het erg moeilijk met de taal voor mij, maar de communicatie was nog steeds duidelijk in het Engels. Is altijd een goede respons qua communicatie ze geven altijd het beste van het beste Origineel It was a great service even though it was really difficult with language for me, but communication was still clear in English. Is always a good response in terms of communication they always give the best the can lovely
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid