facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor hypotheek.winkel

hypotheek.winkel

Info

hypotheek.winkel Aalst

Objectief hypotheekadvies op maat en een complete begeleiding naar wat voor u de beste lening is.

Ondernemingsnummer: 0465.849.329

Geschiedenis

Openingsuren en afspraak maken: http://www.hypotheekwinkel.be/contact/aalst

- 100% onafhankelijk
- begeleiding van A tot Z
- gratis hypotheek.expert

Adres: Capucienenlaan 1 bus 1, 9300 Aalst
Telefoonnummer: 053 703 150
Stad: Aalst
Route: Capucienenlaan 1 bus 1
Postcode: 9300



op zoek naar gerelateerd: Hypotheekwinkel simulatie, Hypotheek België voor Nederlanders, Hypotheekwinkel Antwerpen, Hypotheekwinkel Kortrijk, Hypotheek betekenis, Hypothecaire lening simulatie Argenta, Hypotheek berekenen België, Belfius hypothecaire lening
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VAN HEE & partners DVV VAN HEE & partners DVV 2 km Verzekeringen met service. U beter verzekeren, adviseren, informeren en bijstaan bij...
Recensies
Vriendelijk en bereikbaar voor onze vele extra vragen. We waren wat in de war en konden zeer snel en flexibel terecht voor advies. Ook creatievere voorstellen dan als je gewoon bij de banken zelf gaat luisteren! Welk voorstel jou het beste ligt moet je nog altijd zelf bepalen, maar ons traject bij de hypotheekwinkel heeft ons wel geholpen om een keuze te maken waar we ons goed bij voelen.
Eindelijk eens een duidelijke uitleg gekregen door iemand dat haar tijd nam alles duidelijk uit te leggen. Nu weten we waar te starten aan onze huizenjacht! Al onze vragen werden beantwoord. Als we onze woning gevonden hebben, weten we waar we onze lening zullen aanvragen, maar 1 adres!
Een plek waar je grondige uitleg krijgt en onverbloemd advies. Top begeleiding!
Super goed geholpen opweg naar onze droomwoning en super vriendelijk!
Handig om goedkoop een lening te vinden en vriendelijke mensen maar de service laat te wensen over. We hebben ze vaak vragen gesteld via mail en nooit een antwoord gekregen en telefonisch waren ze moeilijk aan de haak te slaan. Ook waren er enkele foutjes gebeurd waardoor onze lening bijna niet op tijd in orde kwam voor onze akte. Hiervan gaven ze later ons dan de schuld.
Heel vriendelijk en hebben ons veel uitleg gegeven. Dit was onze eerste aankoop en ze hebben ons daar goed bij gestaan, zelfs tijdens de verkoop. Ze hebben ook de compromis nagelezen en alles van administratie in orde gebracht. Echt een aanrader!
Zeer tevreden van het professioneel advies. Dit maakt het vergelijken van de banken veel gemakkelijker. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid