facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor hypotheek.winkel

hypotheek.winkel

Info

Het juiste krediet en de complete begeleiding van uw woonproject, daar staan we voor !

100 % onafhankelijk
gratis hypotheek.expert

Adres: Diksmuidestraat 6, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 3257709990
Stad: Ieper
Route: Diksmuidestraat 6
Postcode: 8900



op zoek naar gerelateerd: Hypotheek winkel willebroek, België hypotheek, Hypotheek berekenen België ING, Hypotheek afspraak, Krediet hypotheek, Hypotheek kantoor, Hypotheek huis, Mijn hypotheek
Recensies
Via een collega terecht gekomen bij Hypotheekwinkel. Lening bij de eigen bank was niet echt een optie waardoor ik hierbij toch hun standpunt/opties wilde aanhoren. Hans is een zeer spontane en joviale man, die alles op een duidelijke manier uitlegt en je direct op je gemak doet voelen. Alles wordt stap per stap aan de hand van schema's aangetoond, en met extra uitleg. Niets is verplicht, en Hans neemt de tijd voor alle vragen of onduidelijkheden. Men is altijd bereikbaar en staan je altijd te woord! Zeer tevreden van de service van Hypotheekwinkel in Ieper!
Zeer tevreden over Hypotheekwinkel Ieper . In het bijzonder Hans Verhaeghe die mij zeer deskundig geholpen heeft en met raad en daad ondersteund heeft tijdens de aanvraag van de lening. Je bent er geen nummer maar wordt bijgestaan van mens tot mens . Hoe een lening afsluiten ook nog aangenaam kan zijn !
Mits we zelf niet wisten hoe of wat, contact opgenomen met hypotheekwinkel. We werden geholpen door Hans. Super kerel! Altijd vriendelijk en geen vraag was hem teveel. Stelde ons gerust waar hij kon en haf voldoende en de juiste informatie. Aanrader!
Goeie samenwerking, we worden altijd up to date gehouden van alles, ze helpen je stap voor stap. Een luxe dat je er niet alleen voor staat!
De hypotheekwinkel opent mogelijkheden om een huis te kunnen kopen. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en ze nemen daar de nodige tijd voor. Je mag steeds bellen of gaan als er nog vragen zijn. De samenwerking met Hans en de hypotheekwinkel kan ik iedereen aanraden.
Hans heeft ons dossier goed behandelt Altijd klaar om ons te helpen.
Hans van de hypotheekwinkel Ieper werkt zeer vlot en helpt mij met al mijn vragen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid