facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor hypotheek.winkel

hypotheek.winkel

Info

Onafhankelijke begeleiding en coaching in het maken van de juiste keuzes voor je hypothecair krediet.



"Samen op zoek gaan naar de beste lening is onze missie.Gaat het over een nieuwe aankoop of plan je werken uit te voeren, bij ons kan je terecht!Zowel voor particulieren als zelfstandige kunnen we maatwerk afleveren en je volledig ontzorgen!"
Adres: Albert Biesmanslaan 16, 1560 Hoeilaart
Telefoonnummer: +3226572550
Stad: Hoeilaart
Route: Albert Biesmanslaan 16
Postcode: 1560


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Hypotheekwinkel openen, Hypotheekwinkel Antwerpen, Hypotheekwinkel Kortrijk
Recensies
Vandaag een aangename ervaring gehad bij de hypotheekwinkel in Hoeilaart. Vriendelijk ontvangst van Wannes en een aangenaam gesprek bij Yana. Duidelijke uitleg naar onze zoektocht voor onze droomwoning, ze beantwoordt vriendelijk alle vragen en helpt ons zo goed mogelijk verder.
Heel aangename ervaring met de hypotheekwinkel Hoeilaart. Wannes heeft ons uitstekend begeleid in het gehele aankoopproces van ons huis. Hij stond altijd klaar voor alle vragen die we hadden, gaf ons duidelijkheid in heel veel zaken mbt het aankoopproces, kortom een zeer aangename samenwerking!
Wannes heeft ons geholpen onze weg te vinden in onze eerste aankoop. Zeer fijne samenwerking geweest en ik raad iedereen aan om zeker ook bij hypotheekwinkel langs te gaan voor aankoop huis.
Zeer goed geholpen geweest door Wannes. Toffe en eerlijke mens en fijn om mee samen te werken.
Persoonlijke service en competent personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid