facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor hypotheek.winkel

hypotheek.winkel

Info

Onafhankelijke begeleiding van woondroom tot realisatie



"Wij helpen uw woondroom mee waar te maken!"
Adres: Lepelstraat 7, 3920 Lommel
Telefoonnummer: 011 52 29 44
Stad: Lommel
Route: Lepelstraat 7
Postcode: 3920



op zoek naar gerelateerd: Hypotheekwinkel simulatie, Hypotheekwinkel openen, Hypotheekwinkel Antwerpen, Hypotheekwinkel Geel, Hypotheekwinkel Kortrijk, Hypothecaire lening, Hypotheekwinkel afspraak, Hypotheekwinkel of Immotheker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DHS Finance & Insurance DHS Finance & Insurance 236 meter Steeds vriendelijk en zeer behulpzaam
Recensies
Alleen maar positief kan ik zijn over de Hypotheekwinkel Lommel. Vanaf het allereerste contact tot en met de ondertekening van de overeenkomsten kan ik uitsluitend spreken over een perfecte begeleiding. Ik ben begonnen met een duidelijke uitleg en aangegeven wat mijn wensen waren en daarna is dit alles vlekkeloos vertaald naar de mogelijkheden. Wat ik als zeer positief heb ervaren is de regelmatige terugkoppeling van de stand van zaken. bij andere externe tussenpersonen was dit wel anders De medewerkers van dit kantoor, Matthijs en Dave, vormen de stem en vertegenwoordigen de klant bij de kredietleverancier en stellen alles in het werk om een zo'n goed mogelijk resultaat te bereiken. Daarom nogmaals, alle lof voor MATTHIJS & DAVE voor hun werkzaamheden.
Heel goed te woord gestaan door Mathijs. Maar ook de andere medewerkers Dave en Pieter hebben ons heel goed geholpen! Ons dossier was zeker niet het gemakkelijkste. Maar ze hebben dit heel mooi en goed opgevolgd en ons altijd op de hoogte gehouden! Een dikke Merci mannen! Top werk! Groetjes, Dave en Liesbeth
We zijn super tevreden over de service van Hypotheekwinkel. Matthijs stond onmiddellijk voor ons klaar met een enorme goede kennis over alle onderdelen. We voelden ons direct op ons gemak en kregen antwoorden op al onze vragen. Als je een lening wil afsluiten en je ziet zoals ons het bos door de bomen niet meer? Ga dan zeker eens langs bij de Hypotheekwinkel! We zijn alvast heel erg tevreden van Hypotheekwinkel met in het bijzonder Matthijs Balis.
Goede begeleiding van A tot B. Van alle bezochte banken hadden wij bij hypotheekwinkel het beste gevoel. We kregen de indruk dat ze ons het beste wouden verder helpen om het verkrijgen van een lening te doen slagen. Zeer aangename mensen en staan je steeds op een vriendelijke manier te woord.
Matthijs heeft ons zeer vakkundig en vriendelijk geholpen, vanaf de vroege oriëntatie tot begeleiding bij het ondertekenen van alle documenten. Hij maakte steeds opnieuw tijd om onze wisselende woonwensen door te spreken en duidelijk advies te geven over de haalbaarheid en financieringskosten daarvan. Matthijs was ook flexibel beschikbaar toen wij nog vanuit west-kust VS 9u tijdsverschil op zoek waren naar een woning en financiering in België. Van harte aanbevolen.
Eerste afspraak zo gemaakt. Supervriendelijk. Niks is een probleem en Dave zal het wel regelen. Na de eerste afspraak hoorden wij niet veel meer. Ik denk dat ie beloofd heeft maar niet waar kon maken. Daarna nog een paar keer achteraan gebeld maar er kwam helemaal niks meer vanuit Dave of hypotheekwinkel. Zeg het gewoon als het niks gaat worden, dan kunnen mensen meteen verder kijken. Veel beter was het bij ING PELT. Op elke email binnen een werkdag reactie en hebben nu een hypotheek voor een betere rente - 0.25% verschil op 20 jaar! Het was zo geregeld en goedgekeurd. Ik raad de hypotheekwinkel af. Het renteverschil is een te grote prijs voor een slechte service. UPDATE: Dave heeft naar aanleiding van deze review contact met ons opgenomen en we hebben van beide kanten onze ervaringen gedeeld. Dave heeft zich geexcuseerd voor hoe het gelopen is en deze excuses zijn door ons aanvaard. Dave is duidelijk wel iemand die wil verbeteren. Hij had niet moeten bellen, maar deed het wel. Dat kan ik zeer waarderen. Vandaar dat ik de score bij deze verhoog van 1 naar 3 sterren.
Wat zijn wij blij dat we hypotheekwinkel Lommel ontdekt hebben! Dave heeft ons echt super geholpen met de aankoop van ons huis. Alles wordt netjes geregeld, zodat je hier zelf geen werk mee hebt. Heel gemakkelijk, als je hier geen verstand van hebt... Wij raden al onze vrienden aan om naar hypotheekwinkel te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid