facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor hypotheek.winkel

Adres: Ninoofsesteenweg 50/02, 1500 Halle
Telefoonnummer: 027930333
Stad: Halle
Route: Ninoofsesteenweg 50/02
Postcode: 1500


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Hypotheekwinkel, Hypotheekwinkel simulatie, Hypotheekwinkel Antwerpen, Hypotheekwinkel kosten, Hypotheekwinkel review, Hypotheekwinkel Gent, Hypotheekwinkel of Immotheker, Hypotheek lening
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Creditpoint Creditpoint 449 meter Meneer van cauter heeft ons al meerdere malen geholpen voor bepaalde dingen En ik moe...
kredietnodig.be kredietnodig.be 712 meter Buitengewoon professioneel. Betrouwbaar!
Recensies
Door klant te zijn bij de hypotheekwinkel, wist ik exact welk bod ik waar kon doen, en moest ik geen risico's lopen. Bovendien informeerden ze mij telkens over zaken waar banken mij vaak niet op wezen en kon ik telkens rekenen op een eerlijke open communicatie. Eva stond dag en nacht voor mij klaar en zocht niet alleen naar de goedkoopste lening maar naar de optie die het best bij mij paste. Ik raad iedereen aan met hen te werken.
Zeer goede en persoonlijke begeleiding. Nemen de tijd voor hun klant en zijn altijd bereikbaar. In deze tijden nog moeilijke te vinden zulke service!
Hele vriendelijke makelaar. Staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en te helpen. Alles is heel vlot verlopen en we zijn echt heel tevreden van de service. Enorm bedankt! Coppey & partners zeker een aanrader!
Een bedankje voor Eva... : "Zonder jouw goede raad en daad , het zoeken naar oplossingen en het steeds paraat staan , was mijn aankoop nooit gelukt , had ik nooit een eigen stulp gehad!! En nu .... eindelijk , na al die jaren..... Dikke merci alvast.
Duidelijke uitleg en werd over alles meteen op de hoogte gebracht. Mijn lening is snel in orde gekomen en Eva heeft het uiterste uit de kan gehaald. Zeker een aanrader voor een lening te bekomen
Eva is een echte aanrader om op al je zorgen en vragen te antwoorden. Ze zoekt echt wat de beste mogelijkheden voor je zijn en bovendien legt ze alles uit op een manier dat je zeker alles begrijpt. Mij heeft ze alvast hoop en perspectief gegeven! Een bezoek aan de hypotheekwinkel is voor iedereen aan te raden die ofwel wat extra înfo wilt of gewoon heel hard zoekt naar mogelijkheden.
Een maand geleden had ik een eerste oriënterend gesprek met Eva en dat was alvast heel fijn: ze neemt echt de tijd om de dingen goed en helder uit te leggen. Wat ik ook erg apprecieerde was haar no-nonsense aanpak: geen rad voor de ogen, geen verkooppraatjes, maar gewoon duidelijke klare taal.
Ik heb erg veel gehad aan het consult met Eva Van Hecke. Ze voorziet je van een duidelijke uitleg over alles wat komt kijken bij het aangaan van een hypotheek en geeft bruikbare tips voor het vergelijken van verschillende kredieten. Ik zou iedereen die op het punt staat een huis of appartement te kopen aanraden eens langs te gaan bij haar.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar hypotheek.winkel met het openbaar vervoer


Halle Ninoofsepoort 80 meter
101
153
154
155
156
170
171
571
572
573
810
Halle Ninoofsepoort 100 meter
101
153
154
155
156
163
164
170
171
571
572
573
810
Halle Ninoofsepoort 110 meter
Halle Ninoofsepoort 170 meter
153
163
164
Halle Atheneum 320 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid