facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor hypotheek.winkel

hypotheek.winkel

Info

De meeste dromen zijn GEEN bedrog, daar zijn we bij hypotheek.winkel heel zeker van. Als onafhankelijk kredietmakelaar verwezenlijken we ook uw woondroom.

Adres: Provinciebaan 122/01, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: 0498 11 37 41
Stad: Zottegem
Route: Provinciebaan 122/01
Postcode: 9620


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 20:30
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 20:30
Vrijdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Hypotheekwinkel kosten, Hypotheek lening, Hypotheek België voor Nederlanders, Hypotheekwinkel simulatie, Hypotheekwinkel Antwerpen, Hypotheek simulatie, Hypotheek betekenis, Hypotheekwinkel ervaringen
Recensies
Heel content! Duidelijke uitleg gekregen en heeft er voor gezorgd dat alles snel en vlot verlopen is voor het bekomen van mijn lening! Een echte aanrader om eens binnen te stappen als je een woonlening zoekt!
Een heel grote aanrader voor wie op zoek is naar zeer gunstige tarieven. Wout doet er alles aan om jouw persoonlijk dossier in goede banen te leiden. Een dikke pluim voor deze formule van werken.
Goed contact, onmiddellijk geholpen en snelle afhandeling!! Zonder afspraak naar daar gegaan en toch heeft hij tijd voor ons gemaakt!!
Een heel vriendelijk en warm onthaal. Waardoor we een positief gevoel kregen. Een hele professionele uitleg gekregen en zeer goede hulp bij alles.
Fantastisch geholpen door Wout van de hypotheekwinkel. Alles werd perfect uitgelegd en kon overzichtelijk gevolgd worden. TOPservice!
Een hele aangename ervaring! Er werd tijd voor me genomen en naar me geluisterd. Zorgt voor een zeer persoonlijke aanpak en contact! Bedankt Nicolas!
Zeer goed geholpen door Nicolas van de Hypotheekwinkel in Zottegem. Zeer goede communicatie, erg professioneel en gekwaam. Aanrader!
Vriendelijk en helpt waar hij kan haalt het onderste uit de kan. En stelt jou gerust.
Zeer professionele en vriendelijke ontvangst. Heel veel tips gekregen voor onze specifieke situatie. Ik zou hypotheekwinkel Zottegem dan ook aan iedereen aanraden. Bedankt Annouchka!
Vertaald door Google Ik heb nog nooit een makelaar gezien die heel begripvol naar zijn klant luistert, hij volgt uw dossier totdat u een oplossing vindt Ik raad het u aan Origineel Je n'ai jamais vu un courtier qui est à l'écoute de son client très compréhensif il suit ton dossier jusqu'à trouver une solution je vous le recommande
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid