facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor hypotheek.winkel

hypotheek.winkel

Info

hypotheek.punt Humbeek

Objectief hypotheekadvies op maat en een complete begeleiding naar wat voor u de beste lening is.

Geschiedenis

Openingsuren en afspraak maken: http://www.hypotheekwinkel.be/contact/humbeek

- 100% onafhankelijk
- begeleiding van A tot Z
- gratis hypotheek.expert

Adres: Dorpsstraat 8, 1851 Humbeek, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +3222699797
Stad: Humbeek
Route: Dorpsstraat 8
Postcode: 1851



op zoek naar gerelateerd: Hypotheek winkel Willebroek, Hypotheek kantoor, Afspraak hypotheek, Hoeveel kantoren hypotheekwinkel, Hypotheekwinkel Oudenaarde
Recensies
Top-service. We zijn er met een vrijblijvende vraag naartoe getrokken en ondertussen hebben we via de hypotheek winkel onze lening laten herzien en ook de verzekeringspolissen. Daar waar we 'winst' konden maken werd aangepast, de anderen niet. Zeer persoonlijke anapak waardoor je je allerminst een nummer voelt. Ook is er een prima opvolging. Zeker een aanrader!
Oprecht en objectief advies. Ben denkt mee over de situatie en volgt alles nadrukkelijk op. Duidelijke afspraken en communicatie die stipt worden nagevolgd. Hier ben je geen nummer maar een klant. Aanrader!
Super begeleid doorheen het aankoopprocess van een woning. Steeds paraat om hulp of info te verschaffen, zelfs bij speciale gevallekes. Bovendien gewoon echt een scherp tarief verkregen op de lening. Een no brainer voor iedereen die opzoek is naar een hypotheek.
Super service! Enorme hulp geweest in alles. Mee helpen opvolgen en aandringen waar nodig indien er niet voldoende vaart achter zit om alles mooi op tijd rond te krijgen. Kan alleen maar aanraden!
Wij hebben vorig jaar ons huisje gekocht . Wij zijn naar de hypotheekwinkel van Humbeek gegaan .alles is super goed verlopen .zijn zeer blij met onze woonst .
Ben was zeer behulpzaam & nam zelfs de tijd tijdens zijn verlof om ons verder te helpen. Hij kon al onze vragen beantwoorden, was open in zijn communicatie & kon ons op die manier geruststellen bij het afsluiten van onze eerste lening. Ben is de ultieme definitie van een adviseur, met het hart op de juiste plaats, steeds strijdend voor de beste voorwaarden voor zijn klanten. Wij zijn zeer tevreden & raden de Hypotheekwinkel te Humbeek zeker aan.
Tweemaal heb ik gebruik gemaakt van hun diensten, beide keren voor de aankoop van een woning. Ben biedt eerlijk en praktisch advies, slaagt erin het proces op een heldere manier uit te leggen en is zeer bereikbaar. Toen ik in een lastig parket zat, heeft hij op een bijzonder efficiënte manier de boel recht getrokken. Ik heb zeer veel vertrouwen in zijn diensten en raadt iedereen die een woonkrediet wilt afsluiten aan om hier een afspraak te maken ipv zelf de bankentoer af te leggen!
Voor aankoop nieuw huis hadden we een nieuwe lening nodig. Via een vriendin gehoord over hypotheekwinkel Humbeek, ik kende het concept niet. Zij hebben ons de meest voordelige lening + verzekeringen kunnen voorstellen. Ik zat op dat moment nog bij een andere bank die niet voordeliger kon gaan en heb alles laten overzetten. Ook kan je de simulatie zelf meevolgen op een scherm, alle nodige info wordt duidelijk besproken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Zeer behulpzaam, steeds meedenkend met de klant, zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid