facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hypnobirthing & Doula

Hypnobirthing & Doula

Info

Nieuw leven begint met vertrouwen.Vertrouwen in jezelf en je lichaam, in je baby, in je partner; in de mensen die je ondersteunen en omringen.

Geschiedenis

Een van van mijn belangrijkste taken als bevallingscoach is mensen informeren, vrouwen/koppels ondersteunen in hun zoektocht om bewuste keuzes te kunnen maken rond de geboorte van hun kind.
De geboorte van je kindje kan je niet overdoen en hoe meer je nadenkt over de ideale bevalling en je wensen, angsten en zorgen bespreekt, hoe bewuster je keuzes kan maken. Als koppel kan je van deze bijzondere gebeurtenis in je leven een positieve ervaring maken.

De emotionele begeleiding en ondersteuning bij een bevalling is iets wat vaak vergeten wordt, en een doula kan op dat vlak een enorme meerwaarde zijn. Een vrouw bezit een enorme kracht om haar kind op de wereld te zetten, ze moet er alleen soms aan herinnerd worden.

Adres:
Telefoonnummer: +32 472 46 25 99
Stad: Neerpelt



op zoek naar gerelateerd: Hypnobirthing cursus, HypnoBirthing Mechelen, Hypnobirthing Antwerpen, HypnoBirthing prijs, Doula betekenis, Doula prijs, Hypnobirthing cursus online, Partena doula
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid