facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hypermarkt Carrefour Korbeek-Lo

Hypermarkt Carrefour Korbeek-Lo

Info

Officiële pagina van uw hypermarkt Carrefour te Korbeek-Lo. Like de pagina en blijf op de hoogte van alle gebeurtenissen!



"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt! Carrefour Korbeek-Lo, onderdeel van SA Carrefour Belgium, , Da Vincilaan 3, 1930 Zaventem, BCE 0448.826.918"
Adres: Vlinderlaan 1C, 3360 Korbeek-Lo, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016469611
Stad: Korbeek-Lo
Route: Vlinderlaan 1C
Postcode: 3360


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Carrefour Korbeek-Lo producten, Carrefour Korbeek Lo folder, Gb Korbeek-Lo, Openingsuren Carrefour Korbeek-Lo, Carrefour Tienen, Carrefour folder, Carrefour Openingsuren, Carrefour Hypermarkt
Recensies
Kortingen die duidelijk aangegeven waren bij 4 producten die ik kocht werden aan de kassa fout of helemaal niet afgetrokken! Als ik niets had gezegd zou ik €26 te veel betaald hebben, en het was niet de eerste keer dat zoiets gebeurde. Echt schandalig!
Niet tevreden over de service van de zelfscan. Mijn schoonmoeder gaat elke zaterdag boodschappen doen bij jullie ze gebruikt de zelfscan aangezien dit makkelijker is voor haar aangezien haar leeftijd. maar zéker 2maal de maand wordt ze er uit gepikt voor controle van haar kar. Schandalig is dit . En momenteel is ze het beu dat dit steeds gebeurt. De vraag is dan waarom doen jullie dit?
Zeer aangename winkel waar men alles vindt wat men zoekt. Proper en overzichtelijk. De selfscan is super gebruiksvriendelijk en zeer efficiënt. De medewerkers zijn meestal vriendelijk en competent.
Vriendelijke mensen en altijd wel iets te beleven, fun shoppen! Meerdere plaatsjes in de winkel met 'alles moet weg' waar ik graag vanalles uit graai. Kan er gemakkelijk een uur in rondzwerven!
Vrijdag 31/03 degustatie Libeert paaseitjes! Nieuw in het assortiment! Mooie korting van 1€ op een pakje naar keuze van onze nieuwe eitjes!
Is er geen drukfout dat je voor 80 euro ijs moet kopen om 10 punten te krijgen?
Fantastisch, ze verkopen er de heerlijke bakmixen van Choosy and Delicious. Vrij van gluten, lactose en arm aan suiker maar ook melkvrij en sojavrij.
Al jarenlang onze vaste winkel.
Je vind er alles wat je nodig hebt ,bakkerij... Top .
Heel vriendelijk en behulpzaam aan de klantendienst!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid