facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hyggeligt

Hyggeligt

Info

Fietsen kan je bij Hyggeligt makkelijk op de oprit parkeren. Kom je met de auto, dan zet je die best op het Pelgrimsplein of aan de kerk van de vrij.

Geschiedenis

Hygge [hue-gah] is een Deens woord. De Denen beschouwen Hygge als iets typisch Deens en een vertaling naar onze taal is niet zo voor de hand liggend.

Hygge moet je voelen. Zonder te weten wat Hygge is kunnen we je nu al vertellen dat er ook Hygge is in jouw leven. Het voelt een beetje zoals een goede knuffel.

Hygge draait veel meer om een bepaalde sfeer en ervaring dan om spullen. Het gaat om het samenzijn met de mensen van wie we houden, een gevoel van thuis, het gevoel dat we veilig zijn en ons kunnen ontspannen, afgeschermd van de buitenwereld. Een gesprek over de kleine of grote dingen des levens of gewoon in ons eentje genieten van een kop thee. Hygge ervaar je door in het ‘nu’ te zijn en het helpt ons om dankbaar te genieten van de kleine dingen in het leven.

Als jij straks naar huis vertrekt , met een warm gevoel in je hart en de bedenking dat het heel ‘Hyggeligt’ was in ‘t café op de Vraai’, dan is onze opdracht volbracht .

Inge, Iris, Kobe, Levi, Zoë

Adres: Voorheide, 20, 2370 Arendonk
Telefoonnummer: +32472716711
Stad: Arendonk
Route: Voorheide, 20
Postcode: 2370



op zoek naar gerelateerd: Tapas Arendonk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bar 36 Bar 36 2 km Leuke bar met een gezellige ambiance. Vaak een dj in het weekend en de mogelijkheid o...
Café Cosette Café Cosette 2 km Fijn café met een mooi aanbod streekbieren op tap en fles. Mooi ingericht en vriendel...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid