facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hydro Technics

Hydro Technics

Info

Bienvenue sur la page d'Hydro Technics !

Chauffage - Sanitaire - Ventilation

Dépannage - Entretien

Poêles et inserts au gaz et pellets

N'hésitez pas a nous contactez pour un devis
Le site est en construction il est donc actuellement inaccessible"Hydro Technics est une entreprise basée à Seraing en région liégeoise proposant des services de placements, dépannages et entretiens d’installations de chauffage central, chauffage au sol, sanitaire, ventilation ainsi qu’inserts à pellets/gaz et poêles.Spécialisé dans ce secteur, nous vous garantissons un travail soigné et de qualité. Nous sommes réputés pour notre sérieux et notre écoute de la clientèle.Nous travaillons également en partenariat avec MATEXI et BLAVIER."
Adres:
Telefoonnummer: +32488509420
Stad: Seraing


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Bedrijf dat knowhow en kwaliteit combineert. Zorgvuldige baas, en ter plekke aanwezig. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Ik ben echt heel blij met het werk vervanging van de gasketel + op peil brengen van de dakventilatie uitgevoerd door de firma Hydro Technics. Zowel de arbeiders als de baas Mr. PRADOS zijn vriendelijk, voorzichtig, beschikbaar. Het werk werd zowel overdag als na afloop regelmatig gecontroleerd door de baas. De volgende ochtend belde hij me weer om te vragen of alles in orde was en of we tevreden waren. De onderaannemer die voor het dakdekkersgedeelte zorgde, was ook gewetensvol, beschikbaar en bekwaam. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf opnieuw te gebruiken indien nodig.
prima werk thuis boiler en waterontharder geplaatst binnen de deadlines en prijs van de bestek gerespecteerd ik had 3 schattingen laten maken, was de meest interessante bovendien is de baas super aardig en zeer goed advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid