facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huysman Bouw

Huysman Bouw

Info

Heb je bouw of koopplannen?Huysman Bouw is een sleutel-op-de-deur bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring en + 5000 tevreden klanten.

Geschiedenis

Huysman Bouw heeft al sinds 1972 ervaring als aannemer in de woning- en appartementsbouw. We hebben de markt zien evolueren en zijn steeds blijven inspelen op de specifieke woonbehoeften. We bouwen gemiddeld 130 entiteiten per jaar en dit met een team van een 20-tal bedienden en een 100-tal arbeiders. Dit team wordt aangevuld met onderaannemers waar we een jarenlange samenwerking mee hebben opgebouwd.
Samen gaan we voor feilloos uitgevoerde werken en anticiperen we op de komende wetten en normen.

Ons aanbod bestaat uit: bouwgronden, nieuwbouwwoningen instapklaar of op maat en appartementen.

Heb je koop of bouwplannen? Maak dan snel een afspraak met ons team van bouwspecialisten die gegarandeerd ook van jouw bouwproject een succes maken.



"Bouwen in vertrouwen met een lokale partner.Huysman Bouw staat voor meer dan 50 jaar ervaring in bouwen van nieuwbouwwoningen en appartementen in Oost- en West-Vlaanderen. Wij dragen kwaliteit, flexibiliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Een combinatie van toplocaties, doordachte en gevarieerde architectuur en een interieur afwerking op maat maken van iedere woning een echte thuis. Jong, single, gezin of senior? Wij creëren een sleutel-op-de-deur-woning, afgewerkt appartement of bouwproject op jouw maat."
Adres: Stationsstraat 83, 9900 Eeklo
Telefoonnummer: 093761415
Stad: Eeklo
Route: Stationsstraat 83
Postcode: 9900


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: huysman bouw ervaringen, huysman immo, huysman bouw tevredenheid, huysman bouw merendree, huysman bouw wetteren, huysman bouw sint amandsberg, huysman bouw waarschoot, immo huysman te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LDC Zonneheem LDC Zonneheem 935 meter Alles is oke gr en dank u
Mamilo Mamilo 1 km Met de unieke mamilo pakketten verkoopt u uw woning zonder makelaar en zonder commiss...
Antares - Park Van Damme Antares - Park Van Damme 1 km Volop bezig met de platte daken te dichten door eeklosedakwerken
Recente woning te koop in eeklo Recente woning te koop in eeklo 4 km energiezuinige woning te koop in eeklo met ruimte voor zelfstandige activiteit. grote...
Recensies
We zijn heel tevreden over Huysman bouw! We hadden een topwerfleider Moreno die ons altijd onmiddellijk en heel duidelijk een antwoord gaf toen er vragen waren. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en als kers op de taart was ons e-peil nog lager dan voorzien met fiscale bonificatie tot gevolg!
Huysman Bouw is een bedrijf is met waarden , voorziet de koper niet enkel van het nodige advies en bijstand tijdens het bouwproject, maar komt ook aanzetten met goede alternatieven,en kan bovenal terugvallen op mensen met een uitzonderlijke gedrevenheid, om elk probleem op te lossen binnen de kortste tijd. Verder wordt alles zeer goed opgevolgd en werden zelf verstuurde mails in het weekend snel voorzien van een antwoord. Uit reacties die ik heb ontvangen van vrienden,kennissen en familie weet ik dat dit niet bij elk ander bouwbedrijf zaken zijn die ze hoog in het vaandel worden dragen, laat staan dat er ook op die correcte manier wordt gewerkt !!!! Oh ja, er dienen na het voltooien van een bouwwerk soms nog enkele zaken worden opgelost, dit niet meer dan normaal ,maar de nauwkeurigheid en de communicatie om alles tot een goed eindresultaat te brengen zijn buitengewoon en uitstekend!!!! Dit bedrijf en zijn medewerkers zijn top en verdienen respect ! Bouwen met Huysman bouw is een garantie op kwaliteit !!!
Strakke opvolging en goede begeleiding met veel advies en betrokkenheid. Ruime keuze aan materialen en bij eventuele vragen snel antwoord en oplossing. Een woord van dank aan Moreno, onze projectleider die alles naadloos opvolgde en altijd klaar stond.
Mijn bouwervaring met Huysman Bouw gaat ongeveer 15 jaar terug dus een review lijkt me niet meer relevant. Bouwlocatie "Graswijk". Ondertussen verkocht en andere ruimere woning gekocht. Bouwheren/vrouwen jullie investeringen worden betaald dus het werk mag zeker van goede kwaliteit zijn. Tip aan de jonge eigenaren, geen schrik hebben om iets te vragen en laat voldoende noteren bij de voorlopige oplevering, het kan je helpen nadien !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid