facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HUVEX Expertise

HUVEX Expertise

Info

Onze Tegenexperts helpen u met het vaststellen en onderbouwen van de geleden schade en regelen dit met de Experts van verzekeraars.

Geschiedenis

Heeft u op dit moment te maken met brand -, water -, diefstal-, of stormschade? Een expert van uw brandverzekering zal de schade komen opmeten.

Wat als die expert bepaalde schadeposten te laag inschat? Wat als u niet akkoord bent met de vergoeding? Kunt u daar iets tegen ondernemen?

HUVEX Expertise treedt op als onafhankelijk expertisebureau, dat uitsluitend de belangen van verzekerden behartigt en niet die van verzekeraars. Concreet gaat het om alle schadegevallen met betrekking tot elke Belgische brandverzekering.

Wij begeleiden u stap voor stap en zorgen ervoor dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

#TEGENEXPERT / #TEGENEXPERTISE

Adres: Aardeweg 1 Bus 2, 3582 Koersel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0800 621 87
Stad: Koersel
Route: Aardeweg 1 Bus 2
Postcode: 3582


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lemmens Vignigni Lemmens Vignigni 1 km Vlot geholpen zoals steeds.. Afspraak om expert te laten komen, weer eens vlot gehol...
Boekhoudkantoor Schepers Sandra Boekhoudkantoor Schepers Sandra 2 km Zeer aangenaam intake gesprek gehad. Correcte en duidelijke uitleg.
Groeps-Idee.be Groeps-Idee.be 3 km Groeps-Idee.be! Een schakel tussen zij, die groepsarrangementen aanbieden en zij... ...
Garden Consult Garden Consult 3 km Tuindokter. Advies in ziekten -en plagenbestrijding. Bodemanalyse en bemestingsadvies...
Recensies
Wij zijn zeer tevreden over de tussenkomst van Huvex Expertise! Vanaf het eerste telefonische contact tot aan de afhandeling van ons schadedossier op en top professioneel. Duidelijke uitleg , zeer vriendelijk en 100% betrokken bij de verdediging van onze belangen.
Deze expert heeft mij geholpen op een moment dat mijn eigen verzekeringsmaatschappij mij in de kou liet staan. Alles op een efficiënte, correcte en vriendelijke manier. Daarom zou ik hem iedereen aanraden en verdient hij deze 5 sterren!
Super vriendelijk en aangenaam persoon! Heeft me heel goed geholpen met de waterschade en heb uiteindelijk meer van de verzekering getrokken dan wat ze eerst berekend hadden!
Vlotte en zeer fijne samenwerking na de storm van vorige maand. Thx
Zeer snelle en vlotte afhandeling van het bestek.
Expertise laten uitvoeren na waterschade. Goede opvolging , gedetailleerd rapport en duidelijke communicatie.
Ik ben goed geholpen. Bedankt voor uw hulp en deskundig advies.
Heel tevreden over de service en opvolging van ons dossier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid