facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huveneersschool Ouderraad Hingene

Huveneersschool Ouderraad Hingene

Info

Ouderraad Hingene van de Huveneersschool. Via deze weg willen we ouders, grootouders, sympathisanten en andere geïnteresseerden op de hoogte brengen van het reilen en zeilen van onze Ouderraad.

Geschiedenis

Een groep enthousiaste mama’s en papa’s die van dichtbij het schoolgebeuren volgen. We proberen zoveel mogelijk een afspiegeling te zijn van alle ouders uit zowel de kleuter- als de lagere school.

Via deze weg willen we ouders, grootouders, sympathisanten en andere geïnteresseerden op de hoogte brengen van het reilen en zeilen van onze Ouderraad.

Bij vragen en/of opmerkingen betreffende deze Facebook-pagina, aarzel niet ons te contacteren via [email protected]

Adres: Van Haelenstraat, 2880 Bornem
Stad: Bornem
Route: Van Haelenstraat
Postcode: 2880


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Basisschool De Linde Basisschool De Linde 2 km Prima school. Waar de leerling centraal staat.
Recensies
Ik ga er naar school, volgend jaar ben ik er weg, maar het was de beste plaats waar in ooit ben geweest, de juffen en meesters zijn vriendelijk, en ook de directeur, ik heb er veel vrienden gemaakt, en ik zou me geen leven kunnen voorstellen zonder die school .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid