facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huurdersbond Antwerpen vzw

Geschiedenis

De huurdersorganisaties in Vlaanderen verdedigen de belangen van de huurders . De huurdersbond geeft juridisch huuradvies aan alle private en sociale huurders. De huurdersbond wijst je op je rechten en plichten of helpt je met het opstellen van aangetekende brieven.

Het lidgeld bedraagt €17 op jaarbasis en dient voorafgaand aan het advies betaald te worden. In ons centraal secretariaat te Antwerpen kan je met Bancontact betalen.


De openingsuren voor de spreekuren te Antwerpen, Lier, Mechelen en Willebroek vind je op volgende link:

http://www.vob-vzw.be/HB/AdressenenSpreekuren/Antwerpen/CentraalSecretariaat/tabid/78/Default.aspx


De openingsuren voor de spreekuren te Turnhout, Mol, Geel en Malle vind je op volgende link:

http://www.vob-vzw.be/HB/AdressenenSpreekuren/Antwerpen/SteunpuntTurnhout/tabid/627/Default.aspx

Adres: Langstraat 102, 2140 Borgerhout, Antwerpen, Belgium
Stad: Borgerhout
Route: Langstraat 102
Postcode: 2140



op zoek naar gerelateerd: Huurdersbond Mechelen, Hoe lid worden huurdersbond, Huurdersbond Turnhout, Huurdersbond Lier openingsuren, Huurdersbond Limburg, Huurdersbond telefoonnummer, Huurdersbond Leuven, Huurdersbond Brussel
Recensies
Als je geen lid ben dan wordt je gewoon niet geholpen. Pure geldklopperij. Gewoon dicht timmeren.
Hebben mij heel goed geholpen .
de geen die aan het onthaal zit werkt er ook ni volle zin denk . en dan als ge der iets moet weten weet je het nog ni . maar lidgeld daar zen ze snel voor.
Afspraken zijn moeilijk te krijgen vaak volzet en de vrije raadpleging is erg druk. Daarnaast bieden ze wel goed advies aan en werken er geëngageerde mensen. Ze doen zeker hun best om je verder te helpen en volgen je dossier goed op.
Ben daar gisteren geweest en ik moet zeggen, er kwam al direct schot in de zaak.. Ze sturen ons wel door, maar ni voor niks.. Zoals bij andere instanties geregeld gebeurt en zonder resultaat! Hier is het de volgende stap in het proces en da geeft ne mens wer wa hoop!.. Het komt wel goe! Mag ook wel eens,hè ben tevreden buiten gegaan
Staan je goed bij als je problemen hebt met je huisbazin zoals ik nu Bedankt aan het hele team
Wij hadden een hele dringende vraag ivm een slechtwerkende verwarmingsketel en hoge CO-waarden op het appartement van mijn zoon. Er werd nog niet naar de vraag geluisterd. "Zijn jullie lid? Is er een dossiernummer?" Euh, neen... "Spijtig, dan kan ik u niet te woord staan." Klik
Zij zijn altijd klaar om huurders te helpen. Soms moet je lang wachten maar het is het wachten waard omdat je antwoorden op jouw vragen krijgt van professionele mensen.
Wij begeven ons als bijna 2 jaar in een huis moet zwarte schimmel. Als zwangere vrouw en met een baby zeer ongezond. De verzekering lacht ons uit. De huisbazen lachen ons uit en tevergeefs heeft ook mijn dossierbeheerder bij jullie " Bart " ons in de steek gelaten en nog steeds zitten we hier.
Veel geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid