facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hustinx-Aquaristiek

Hustinx-Aquaristiek

Info

Aquariumspeciaalzaak

Geschiedenis

Hustinx aquaristiek is niet zomaar een aquariumwinkel!

Op een oppervlakte van ca. 1200m² kan de aquariaan praktisch alles vinden wat hij of zij zoekt. Hier vindt u alle materialen voor het aquarium. Er zitten vissen van alle werelddelen, zowel zoet- als zoutwatervissen (meer als 600 soorten in totaal).

Alle vissen worden door ons zelf geïmporteerd en worden met de grootste zorg in onze quarantaine afdeling opgevangen en verzorgd voor dat ze aan onze klanten worden aangeboden. Voor deze opvang beschikken we over vier quarantaine ruimtes, één voor tropische vissen, één voor Aziatische discussen, één voor wildvang en Europese nakweek discussen en een grote zeevissenquarantaine.

Adres: Vildersstraat 26, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: +3211/21.00.82
Stad: Hasselt
Route: Vildersstraat 26
Postcode: 3500



op zoek naar gerelateerd: Aquarium winkel in de buurt, Viswinkel Hasselt, Biotodoma cupido kopen, Zeeaquarium winkel België, Hustinx facebook, Aquarium tweedehands, Aquarium vissen, Hustinx stocklijst
Recensies
Weer met een nieuwe nieuwe vis naar huis gegaan goed verder geholpen
Altijd zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Zeker aan te raden als je advies nodig hebt.
Maandag de eerste keer in deze mooie grote winkel geweest. Mijn lamp van de aquarium was kapot en ben er naartoe geweest. Ze hebben me onmiddellijk geholpen met de nodige uitleg. Ze hebben ook zelfs met een meerkost van 25€ de lamp geplaatst. Deze moest op de plastic deksel bevestigd worden waar ik zelf géén materiaal voor heb. Ondertussen dat ze de lamp aan het vervangen waren heb ik in de winkel rondgekeken. Alle aquariums met vissen waren netjes en proper onderhouden. En ook vriendelijk personeel! Bedankt voor alles en zeker tot een volgende. De nieuwe lamp gaat heel goed en mooi met de verschillende kleuren licht. Super!!
Geweldig mooie winkel. Zeer groot aanbod van vissen, zout en zoet. Koralen, planten, accessoires, voeding ook vers levend, spullen voor optimaal water. Zeer mooi gedecoreerde aquaria je ziet dat er zorg word besteed voor welzijn van de dieren en entourage. Zeer vriendelijk personeel die alle tijd neemt en veel kennis hebben, ik word altijd geholpen door een meneer op leeftijd en raadt je alles eerlijk aan. Ook erg leuk om zo eens kijkje te nemen zoals sealife.
Mooie overzichtelijke winkel, zeer klantvriendelijk. Genoeg keuze aan vissen, maar ook decoratie.
Top. Zeer behulpzaam en veel keuze. Als beginnende acquaristen hadden we veel vragen die allemaal met zorg en kunde werden beantwoord.
Specialist in zeevissen altijd vriendelijk en goed advies. Ook ruime keus in zoetwatervissen.
Vriendelijke bediening Heel veel keus We komen zeker terug
Ondanks mijn problemen met mijn vissen werd ik nog zeer goed geholpen en is mij raadzaam advies meegegeven ook bij het selecteren van koralen en diverse ongewervelden geven ze heel goed advies, zelf heb ik recent als voorbeeld een gezonde anemoon,zeeegel, poetsgarnaal en een paar koralen gekocht die het nog uitstekend doen na een paar weken, zelf is de klantvriendelijkheid heel goed en word je goed en snel geholpen, zeker een aanrader voor zoet en zoutwater hobbyisten.
Zeer vriendelijk, goede uitleg. Ook naar jonge aquarium houdertjes heel fijne houding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid