facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hupskadee

Info

Hupskadee is een kinderdagverblijf waar jullie kindje in de belangstelling staat. Een goede zorg voor jullie kindje is natuurlijk niet onmisbaar. Elke dag staat er een heel enthousiast team voor jullie klaar!



"Kinderopvang"
Adres: Kleinesteenweg 55, 3130 Begijnendijk
Telefoonnummer: +3216572112
Stad: Begijnendijk
Route: Kleinesteenweg 55
Postcode: 3130


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:30
Dinsdag: 07:00 - 18:30
Woensdag: 07:00 - 18:30
Donderdag: 07:00 - 18:30
Vrijdag: 07:00 - 18:30

Recensies
Super kinderdagverblijf met enorm lieve begeleidsters. Ze houden rekening met de persoonlijke wensen van de ouders. Kindjes zitten per leeftijdscategorie in groepjes waardoor ze heel veel leren en in het laatste groepje worden ze echt al voorbereid op de 1e kleuterklas. Op het einde van de dag krijg je een mailtje waarop een overzichtje staat van wat je kindje allemaal gedaan heeft, heel handig en leuk voor later ook. Mijn 2e kindje zal ook weer hier naar de opvang komen, je laat je kindje hier echt met een gerust hart achter.
Super fijne kinderopvang! ze volgen de kleinste goed op en zeker in het begin word alle zorg helemaal afgestemd op je baby'tje. ze knutselen leuk met ze, dansen en zingen. na een opvang dagje krijg je een mail met hoe de dag verlopen was voor je kleintje. heel tevreden.
Perfectie is hier 1 vd drijfveren! Let wel op als je vertrekt vanop de parking, je hebt er weinig zicht als er meerdere auto's staan. Verder topverzorging voor de kindjes. Ik laat er mijn dochter met een zeer gerust gevoel achter elke dag!
To! Zeer vriendelijk personeel .
Super crèche
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid