facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hunting World

Hunting World

Info

HUNTING WORLD: het adres voor de jager en sportschutter.

Geschiedenis

HUNTING WORLD is doorheen de jaren uitgegroeid tot een stevige referentie bij liefhebbers van de jacht- en schietsport.

Sinds de oprichting is HUNTING WORLD trouw gebleven aan dezelfde waarden: een unieke en persoonlijke dienst aanbieden aan haar klanten.

Binnen onze infstractuur van 2000 m2 in Kontich vindt u onder meer de HUNTING WORLD winkel waar een gespecialiseerde team graag advies geeft aan zowel de beginnende als doorwinterde jager of schutter. Met het groot assortiment aan wapens (nieuw & tweedehands) en munitie, accessoires, technische en luxekledij verzekert HUNTING WORLD zich er bovendien van om aan ieders persoonlijke noden te voldoen.

In onze atelier met gediplomeerde wapenmaker kan u zowel terecht voor onderhoud en herstelling van ieder type wapen maar ook met de montage en afstelling van het schietoptiek helpen wij graag verder. Daarboven is het ook mogelijk om uw wapen te laten verpersoonlijken of graveren.

Naast de winkel en atelier biedt HUNTING WORLD ook de mogelijkheid om heel het jaar door uw schietkunst tot de perfectie te verfijnen in de CINETIR. De CINETIR is een uitzonderlijk concept en uniek in zijn aard in de BENELUX en omstreken.
Op een scherm van 8x3m wordt bewegend of stilstaand wild in een realistische omgeving geprojecteerd. Met uw eigen wapen en echte munitie kan u als gelicentieerde schutter oefenen maar ook de amateur kan met behulp van een laser gebruik maken van de CINETIR.

Om onze klanten over heel het land te laten genieten van ons aanbod en know-how
hebben wij bovendien ook een winkel en atelier in Brussel: La Maison Du Chasseur.

Hunting World & Cinetir:
Zilverbergstraat 5, 2550 Kontich
+32 (0) 3 248 33 34
[email protected]

La Maison Du Chasseur:
Chaussée de Waterloo 825, 1180 Brussel (Ukkel)
+32 (0) 2 374 23 61
[email protected]

Adres: Zilverbergstraat, 5, 2550 Kontich
Telefoonnummer: +32-3 248 33 34
Stad: Kontich
Route: Zilverbergstraat, 5
Postcode: 2550



op zoek naar gerelateerd: BLIKI wapens tweedehands, Schietbaan Limburg, Schieten op schietbaan, Schietclub provincie Antwerpen, Bliki vacatures, Schietclub Leuven, Hunting lodge tweedehands, Schietclub prijs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shooting World Shooting World 0 meter Top club! Vriendelijk en behulpzame mensen, toffe sfeer!
Schietstand Zilverberg Schietstand Zilverberg 3 km Leuke club, zeer vriendelijk barpersoneel...i Maar....de prijsstijging van de drank.....
Recensies
Zeer mooie winkel, enkel de betere merken. Echt top kwaliteit. Aangenaam om te bezoeken. Verkoper is echt een top gast. Vriendelijk behulpzaam en geen vraag is te veel. Benelli m4 tactical gekocht bij Bliki, er moesten naar mijn wensen wat aanpassingen aan gedaan worden. Dit hebben ze super voordelig en correct uitgevoerd. Ben kei blij met mijn aankoop en aanpassingen die er aan gebeurd zijn. Echte toppers jullie. Bedankt. Mvg Dieter
Hunting World is overgenomen door BLIKI sinds mei 2019. Voor mij was het wel even schrikken want ik was er al een tijdje niet meer geweest. Ik ka jullie wel zeggen dat het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam is. het aanbod aan handvuurwapens is uitgebreid naar mijn mening zeker een goede zaak. Goedkoop mijn vooraad 9mm kogels kunnen aanvullen en nog wat extra 22's gekocht. Bedankt en doe zo verder hopelijk tot snel!
Deskundige uitleg en nuttige aanbevelingen gekregen bij aankoop karabijn. Mogelijkheid om bij levering, ter plaatse enkele proefschoten te doen, zijn een absolute plus.
Leren schieten met verschillende wapens,zeer professionele uitleg,leuke ervaring.TOP
Hier vorige maand langs geweest opzoek naar een nieuw wapen voor mijn assortiment. Mooie zaak met veel keuze. Helaas komt de zaakvoerder zijn gedrag niet overeen met deze mooie zaak. Hij doet vanuit de hoogte en zeer onpersoonlijk. Mijn wapdn elders gekocht.
Een absolute aanrader voor elke fan van kwaliteit. Een unieke service en de eigenaar is een man dat van zijn passie zijn job gemaakt heeft! Mij zien ze er zeker terug
Mooie winkel met veel keuze. Echter een verouderd assortiment en zwaar overdreven prijzen. De uitbater komt zeer onvriendelijk en ongeïnteresseerd over. Ik overwoog nog om hier een wapen te kopen indien de hogere prijs overeenstemde met kwalitatieve service, maar na mijn gesprek met de uitbater waar deze zeer hautain alles beter wist, besloot ik naar zijn concurrent te gaan.
Gisteren langs geweest om een paar nieuwe schroefjes op te halen voor mijn Blaser montage. Bliki is een Blaser verdeler en wapenmaker Ik betaalde 20€ voor 8 schroefjes wat volgens mij zeker voldoende is. Bij thuiskomst bleek dit om geen nieuwe schroeven te gaan en bijkomend verschillen deze in lengte en bit... Na een telefoontje met de zaakvoeder vertelde hij mij zeer duidelijk dat hij voor 8 schroefjes weinig tijd heeft. Voor de aankoop van een nieuwe Blaser kon dit wel. Hij gaf wel toe deze uit een andere montage te hebben gehaald om mij snel te kunnen helpen ! Op deze manier kon ik ook mijn oude schroefjes hergebruiken... Ik was niet op zoek naar reeds gebruikte schroefjes. Ik kon ze wel terugbrengen en zou mijn geld terugkrijgen. Dit is volgens mij onwaardig voor een erkende Blaser dealer en wapenmaker. Ik ga er geen aankopen meer doen, OOK geen nieuw Blaser. Men is bij deze gewaarschuwd.
Wat en top club!!! Zeer professionele begeleiding instructeurs weten waarover ze het hebben en een ruim aanbod aan wapens. Na jaren lang twijfelen toch de drempel overgegaan om mij in te schrijven in een club en tot nu toe geen SECONDE spijt gehad van mijn clubkeuze. De sfeer zit 100% goed! Een club waar je u veilig voelt. Vriendelijkheid en gastvrijheid: 5/5 Professionaliteit: 5/5
Zeer vriendelijke mensen, prachtige winkel en gezellige schietstand. Een aanrader !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid