facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hunter Ixelles

Hunter Ixelles

Info

Magasin d'alimentation et accessoires pour chiens et chats. Unibrand store à Ixelles. Colliers en cuir.

Geschiedenis

Spécialiste en colliers en cuir pour chien et chats. Tous les colliers en cuir sont "made in Germany" par HUNTER. Nous avons 10 ans d'expérience dans les accessoires et la nourriture pour chiens et chats. Nous proposons tous les articles de la marque Hunter. Conseils et écoute sont toujours au rdv.

Adres: Kasteleinsplein 10, 1050 Elsene, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32 2 538 03 80
Stad: Elsene
Route: Kasteleinsplein 10
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: B2B HUNTER, Hunter Berlin, MORE FOR by Hunter, Huntershop, Hunter Kontakt, HUNTER Versand, Made By hunter, Hunter Geschirr M
Recensies
Accommodatie zoeken kan pijnlijk zijn De speld in de hooiberg vinden is ontmoedigend en vermoeiend, tenzij je professionele hulp hebt Dankzij Marie werd onze zoektocht gemakkelijker gemaakt en kwamen we tijdens de bezoeken niet voor onaangename verrassingen te staan. We vonden het in 6 weken en er werd rekening gehouden met ieders wensen gezin van 5 En op de taart werden alle documenten door Marie met een ervaren oog nagekeken voor de handtekeningen bij de notaris Slechts één spijt: het was snel terwijl de ervaring aangenaam was. Bedankt
Zeer professionele service, de makelaars kennen de markt door en door en hebben ons gedurende het hele proces begeleid, van het zoeken naar een woning tot aan het ontvangen van de sleutels. Dankzij onze makelaar Marie hebben we in zeer korte tijd ons droomhuis gevonden in de buurt die we zochten. Ik raad ze ten zeerste aan, vooral aan mensen zoals wij die niet erg bekend zijn met het proces van het kopen van een woning in België.
Mijn ervaring met Property Hunter is zeer positief. Ik zag niet veel appartementen voordat ik die ene vond. Omdat ze niet zo goed Frans sprak en niet bekend was met procedures, was Marie een geweldige hulp bij het uitleggen van alles, het opstellen van papieren, enz. Ik kan eerlijk zeggen dat ik zonder haar geen eigenaar van onroerend goed zou zijn.
Onze ervaring met Property Hunter was negatief. Ze zijn professioneel en prettig om mee samen te werken, maar we hebben nul resultaat gezien. Tijdens het eerste gesprek hebben we heel duidelijk gemaakt, tot in detail, waar we naar op zoek waren en voor welk budget. Het antwoord was dat het een standaardzoekopdracht was, marktconform. Helaas konden ze dit niet waarmaken. 90% van de ons voorgestelde appartementen waren al gepubliceerd op Immoweb of andere platformen, sommige werden al maanden gepubliceerd, zo erg zelfs dat we ze al eerder hadden bezocht. Anderen kregen prijzen aangeboden "in lijn met de markt", behalve dat ze kort daarna aanzienlijk in prijs daalden. Het is misschien een goede service voor mensen die geen tijd hebben om zelf te zoeken, maar dat was bij ons niet het geval. We stopten de zoektocht na 4 maanden omdat het duidelijk was dat we bij hen geen plek zouden vinden.
Dankzij Property Hunter kon ik in één bezoek het appartement van mijn dromen vinden! Ik dank Marie voor haar professionaliteit, haar jovialiteit en haar beschikbaarheid. Ik voelde me echt gesteund van het begin tot het einde van het proces.
Ze zijn nutteloos en extreem duur. Ze hebben geen toegevoegde waarde ten opzichte van zoeken via Inmoweb. Vertrouw alstublieft de positieve beoordelingen niet. De medewerker die met mij werkte, schreef er een en deed alsof hij een klant was, dus ik neem aan dat andere medewerkers hetzelfde deden. Alle klanten die ik ken die met hen werkten, waren net zo ontevreden als ik over de geleverde service.
Na meer dan 50 panden te hebben bezocht, besloot ik ontmoedigd om samen te werken met een schoenmaker in onroerend goed. Property Hunter leek me een betrouwbaar bedrijf en daarom heb ik me tot hun diensten gewend. Nadat ik mijn zoekcriteria had gedefinieerd, werd er een kleine selectie van woningen voor mij gemaakt en hierin vond ik wat ik zocht. Kwaliteitsservice en een meer dan betrouwbaar team.
We gebruikten vastgoedjagers om een ​​appartement te kopen. Onze mening is gemengd. Dankzij hen vonden we snel een appartement. Vertrouw echter niet op hun expertise wat betreft de staat van de gemeenschappelijke ruimtes lift, cv-ketel etc. en de raming van de bijbehorende werken. Dit laatste punt is niet in orde.
Ik weet niet waar de eerdere meningen vandaan komen, maar het is niet onze ervaring, verre van! Nadat we ons tijdens de eerste ontmoeting hadden overgehaald door ons te beloven dat ons verzoek volkomen realistisch was 2 slaapkamers in Sint-Gillis/Vorst, kregen we alleen eigendommen aangeboden die op immoweb waren gepubliceerd en ons vertelden over een "juweel" dat niet "vooral gemist" mag worden begrijp je: een middelmatig appartement met uitzicht op de kabels. Kortom, we lieten daar €500 liggen, maar dat is al beter dan de 3% die we op het einde hadden moeten betalen... Geen meerwaarde ten opzichte van een individuele zoektocht. Ze hebben geen van de bevoorrechte contacten met promotors, makelaars, enz. Exclusief getoond. We hebben een prachtig appartement gevonden binnen onze prijzen, midden in covid ze zullen je vertellen dat het de schuld is van covid.... CQFD. Misschien kan dit soort service nuttig zijn voor vermogende klanten die geen tijd hebben om op immoweb te zoeken, maar zeker niet voor "kleine" eigenlijk normale kopers...
Ik waardeerde de vriendelijkheid en efficiëntie van Julien en Chun enorm. Julien vond heel snel een woning voor ons die voldeed aan onze criteria en die we kochten. We hebben Property Hunter al aan mensen aanbevolen, maar als we in de toekomst op zoek zijn naar een woning, zullen we zonder aarzelen gebruik maken van Property Hunter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid