facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hunkemöller

Hunkemöller
"Hunkemöller is Europa's snelst groeiende lingerie specialist met meer dan 950 winkels wereldwijd! Op zoek naar lingerie? Dan bent u bij Hunkemöller aan het juiste adres! Bh's, slips, nachtmode, badmode en sporkleding: wij hebben alles wat u zoekt!Be your most beautiful self! Bij Hunkemöller vindt u uw favoriete lingerie. Van dagelijks ondergoed tot sexy bh's en slips: we hebben het allemaal bij Hunkemöller. We hebben een uitgebreid assortiment aan betaalbare fashion met voor ieder wat wils. Naast lingerie vindt u bij Hunkemöller ook badmode, nachtmode, beenmode, sportkleding & accessoires. Bezoek een van onze winkels en laat u eventueel adviseren door onze lingerie specialisten. Of shop uw favoriete Hunkemöller producten online!"
Adres: Kapellestraat 15 , Oostende 8400, BE
Stad: Oostende
Route: Kapellestraat 15
Postcode: 8400


Recensies
Wauw, toffe collectie en zeer vriendelijke bediening, de verkoopsters kennen hun vak. Meer keuze , de maten van klein naar groot . Kleurrijk en ook een zeer toffe badgoed stijl en bikini's. Leuk voor veel vrouwen.
Super fijn geholpen met het zoeken naar de perfecte passende bikini top. Voor de bikini slip zorgde ze er zelfs voor dat deze in een ander filiaal voor mij aan de kant gehouden werd ook al kon ik daar pas een week later zijn
Verkoopster Anaïs zeer behulpzaam supervriendelijk. Komt de klanten met een brede lichaam begroeten. Een toppertje voor de zaak.
Hier zorgt men echt voor klanten! Juiste maatname en passend model helpen uitkiezen. Zelden vind je nog zo'n service in lingerie winkel. Vooral als je maatje meer hebt zoals ik!
Altijd topservice! Prachtige collectie keer op keer en voor elk wat Wils. De verkoopsters zijn ook altijd heel erg vriendelijk en behulpzaam Zelfs om iets te retournen is er nooit een probleem, top! I'll keep on coming
Leuke winkel..mooie artikelen..toffe promo’s..maar vooral de vriendelijke professionele bediening.. Mijn dochter en ik zijn super ontvangen geweest…top!!!
Al paar keer binnen geweest, maar vandaag echt goed geholpen geweest door een héél vriendelijke jonge dame! Je voelde dat ze met plezier haar werk deed en niets was haar teveel! Echt een toppertje, zo hoort een verkoopster te zijn! En heel blij met mijn aankopen
Mooie winkel. Jammer genoeg geen service noch begroeting. 3 verkoopsters aanwezig. 2 aan het babbelen 1aan telefoon en even later aan het beveiligen. Geen enkele interactie met aanwezige klanten in winkel of pascabines. Teleurgesteld. Verkoop gemist. Klant verloren. Concurrentie deed vandaag veel beter.
Vriendelijke en behulpzame verkoopsters, zelfs als het zeer druk was door de koopjes.
Een goeie ervaring. Je wordt onmiddellijk vriendelijk ontvangen en geholpen. Je vindt hier snel wat je zoekt. Goeie winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid