facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hunkemöller

Geschiedenis

Hunkemöller is Europa's snelst groeiende lingerie specialist met meer dan 800 winkels wereldwijd! Op zoek naar lingerie? Dan bent u bij Hunkemöller aan het juiste adres! Bh's, slips, nachtmode, badmode en sporkleding: wij hebben alles wat u zoekt!

Be your most beautiful self! Bij Hunkemöller vindt u uw favoriete lingerie. Van dagelijks ondergoed tot sexy bh's en slips: we hebben het allemaal bij Hunkemöller. We hebben een uitgebreid assortiment aan betaalbare fashion met voor ieder wat wils. Naast lingerie vindt u bij Hunkemöller ook badmode, nachtmode, beenmode, sportkleding & accessoires. Bezoek een van onze winkels en laat u eventueel adviseren door onze lingerie specialisten. Of shop uw favoriete Hunkemöller producten online!



"Hunkemöller is Europa's snelst groeiende lingerie specialist met meer dan 950 winkels wereldwijd! Op zoek naar lingerie? Dan bent u bij Hunkemöller aan het juiste adres! Bh's, slips, nachtmode, badmode en sporkleding: wij hebben alles wat u zoekt!Be your most beautiful self! Bij Hunkemöller vindt u uw favoriete lingerie. Van dagelijks ondergoed tot sexy bh's en slips: we hebben het allemaal bij Hunkemöller. We hebben een uitgebreid assortiment aan betaalbare fashion met voor ieder wat wils. Naast lingerie vindt u bij Hunkemöller ook badmode, nachtmode, beenmode, sportkleding & accessoires. Bezoek een van onze winkels en laat u eventueel adviseren door onze lingerie specialisten. Of shop uw favoriete Hunkemöller producten online!"
Adres: Boomstraat 14, 2880 Bornem
Telefoonnummer: +3238991046
Stad: Bornem
Route: Boomstraat 14
Postcode: 2880


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KiM KiM 79 meter
Lady-Drezz Lady-Drezz 314 meter Mooi maar weinig keuze en 3x duurder dan Zara die een gelijkaardige look bied. Een ts...
Siësta Siësta 1 km Heel veel keuze uit schoenen, kledij en handtassen. En alles mooi georganiseerd zodat...
Recensies
Niet zo'n aangename ervaring gisteren. Ik wou betalen met mijn Bornembon, de verbinding van het internet was te slecht om in hun systeem te kunnen aanmelden. Dan maar betalen met mijn bankkaart, "ochja is dat een fortis kaart? Onze terminal weigert die kaarten." Ik heb de aankoop dan maar zo gelaten.
Zeer vriendelijke verkoopster , aangenaamste Hunkemöller in de buurt
Heel vriendelijke bediening en veel keuze.
Zijn heel vriendelijk en hulp vaardicht
Vriendelijk personeel
Behulpzaam personeel.
Vertaald door Google Geweldige ondergoedwinkel Origineel Great underwear shop
Vertaald door Google Plezier met de vriendin Origineel Fun with the gf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid