facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hunkemöller

Geschiedenis

Hunkemöller is Europa's snelst groeiende lingerie specialist met meer dan 800 winkels wereldwijd! Op zoek naar lingerie? Dan bent u bij Hunkemöller aan het juiste adres! Bh's, slips, nachtmode, badmode en sporkleding: wij hebben alles wat u zoekt!

Be your most beautiful self! Bij Hunkemöller vindt u uw favoriete lingerie. Van dagelijks ondergoed tot sexy bh's en slips: we hebben het allemaal bij Hunkemöller. We hebben een uitgebreid assortiment aan betaalbare fashion met voor ieder wat wils. Naast lingerie vindt u bij Hunkemöller ook badmode, nachtmode, beenmode, sportkleding & accessoires. Bezoek een van onze winkels en laat u eventueel adviseren door onze lingerie specialisten. Of shop uw favoriete Hunkemöller producten online!



"Hunkemöller is Europa's snelst groeiende lingerie specialist met meer dan 950 winkels wereldwijd! Op zoek naar lingerie? Dan bent u bij Hunkemöller aan het juiste adres! Bh's, slips, nachtmode, badmode en sporkleding: wij hebben alles wat u zoekt!Be your most beautiful self! Bij Hunkemöller vindt u uw favoriete lingerie. Van dagelijks ondergoed tot sexy bh's en slips: we hebben het allemaal bij Hunkemöller. We hebben een uitgebreid assortiment aan betaalbare fashion met voor ieder wat wils. Naast lingerie vindt u bij Hunkemöller ook badmode, nachtmode, beenmode, sportkleding & accessoires. Bezoek een van onze winkels en laat u eventueel adviseren door onze lingerie specialisten. Of shop uw favoriete Hunkemöller producten online!"
Adres: Kerkstraat 74, 8370 Blankenberge
Telefoonnummer: 050 42 30 27
Stad: Blankenberge
Route: Kerkstraat 74
Postcode: 8370


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JBC JBC 40 meter Mooie kleedjes en behulpzaam personeel
MS Mode MS Mode 47 meter Gaan shoppen met m’n moeder en 2 kindjes. M’n zoontje moest dringend naar het toilet ...
Sabine Womens Wear Sabine Womens Wear 78 meter Mooie winkel , toffe kleding , vriendelijke bediening
LolaLiza LolaLiza 109 meter Zeer vriendelijk en gedienstig
Nathalie D. Fashion Nathalie D. Fashion 121 meter Perfecte service, warm onthaal en een schitterende variatie binnen de collectie !!!
Boetiek Marielle Boetiek Marielle 155 meter Rustplaats voor even van fietstocht
Il sarto Il sarto 197 meter dameskleding voor de actieve vrouw, van maat 38 tot en met 60. Signature Steilmann Br...
GERRY WEBER GERRY WEBER 2 km Fantastische winkel. Vriendelijk personeel.
't Sensueeltje 't Sensueeltje 55 km Graag een homeparty met erotische speeltjes, gadgets, sensuele lingerie, panty's dan ...
Recensies
De mevrouw aan de kassa was drukker bezig met haar privé conversatie aan de telefoon in plaats van met haar klanten. Ze excuseerde zich zelfs eerder tegen de persoon aan telefoon dan tegen mij, de betalende klant. Zelden zo slecht behandeld in een winkel.
Zeer onbeschofte verkoopster! Ik kwam hier heel graag shoppen werdt vroeger altijd goed geholpen en altijd vriendelijke verkoopsters! Maar nu jammer genoeg niet. Ik woon schuin over de deur, ga nog liever naar oostende of brugge!
Vriendelijke en hulpvaardige winkelbediendes. Hielpen mee zoeken naar een oplossing. Geen vraag was hen teveel.
Ik had mijn klantenkaart niet mee en kreeg op uiterst onvriendelijke toon te horen dat ze mijn kassaticket niet op mijn naam konden zetten. Toen ik hen erop attent maakte dat ze dat voor de klant voor mij wel deden zeiden ze dat dat 'een vriendin' was waar ze overigens wel de naam moesten aan vragen. Jammer.... aangezien dit een kleine moeite is.
Gisteren zéér goed geholpen door Evy. Heel vriendelijk en behulpzaam.
Heel onvriendelijk en niet behulpzaam. Als je iets vraagt zeggen ze: "het staat op het etiket". Terwijl er voor de rest niemand in de winkel was en er waren drie verkoopsters. Maar hulp heeft mijn moeder niet gekregen
Onvriendelijke blonde verkoopster Mijn vriendin was aan het passen en terwijl zat ik neer. Op haar aan het wachten. De verkoopster zei dat ik niet mocht zitten. Terwijl ik een pijnlijke rug heb. Ga daar nooit meer binnen . Onbeschoft mens
Beschadigd item onmiddellijk met de glimlach omgeruild. Ik ga zeker terug!
Super geholpen door verkoopster konden mij jammer genoeg door corona niet opmeten maar konden mij maat ongeveer bepalen en mij perfect verder geholpen aan de paskamer super tevreden top
Altijd leuk om hier te komen shoppen. Super vriendelijke en behulpzame dames en een prachtige winkel. Got to love Hunkemoller!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid