facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hunkemöller

Hunkemöller

Geschiedenis

Hunkemöller is Europa's snelst groeiende lingerie specialist met meer dan 800 winkels wereldwijd! Op zoek naar lingerie? Dan bent u bij Hunkemöller aan het juiste adres! Bh's, slips, nachtmode, badmode en sporkleding: wij hebben alles wat u zoekt!

Be your most beautiful self! Bij Hunkemöller vindt u uw favoriete lingerie. Van dagelijks ondergoed tot sexy bh's en slips: we hebben het allemaal bij Hunkemöller. We hebben een uitgebreid assortiment aan betaalbare fashion met voor ieder wat wils. Naast lingerie vindt u bij Hunkemöller ook badmode, nachtmode, beenmode, sportkleding & accessoires. Bezoek een van onze winkels en laat u eventueel adviseren door onze lingerie specialisten. Of shop uw favoriete Hunkemöller producten online!



"Hunkemöller is Europa's snelst groeiende lingerie specialist met meer dan 950 winkels wereldwijd! Op zoek naar lingerie? Dan bent u bij Hunkemöller aan het juiste adres! Bh's, slips, nachtmode, badmode en sporkleding: wij hebben alles wat u zoekt!Be your most beautiful self! Bij Hunkemöller vindt u uw favoriete lingerie. Van dagelijks ondergoed tot sexy bh's en slips: we hebben het allemaal bij Hunkemöller. We hebben een uitgebreid assortiment aan betaalbare fashion met voor ieder wat wils. Naast lingerie vindt u bij Hunkemöller ook badmode, nachtmode, beenmode, sportkleding & accessoires. Bezoek een van onze winkels en laat u eventueel adviseren door onze lingerie specialisten. Of shop uw favoriete Hunkemöller producten online!"
Adres: Turnhoutsebaan 5 Shop 96 , Wijnegem 2110, BE
Telefoonnummer: 03 354 43 69
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 5
Huisnummer: Shop 96
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 10:00-20:00
Dinsdag: 10:00-20:00
Woensdag: 10:00-20:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-20:00
Zondag: 10:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: hunkemöller win, hunkemöller antwerpen, hunkemöller belgie, hunkemöller sale, hunkemöller outlet, hunkemöller bh, hunkemöller winkels, hunkemöller badmode
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Veritas Veritas 36 meter Als je iets nodig hebt dat met het bewerken of herstellen van kleding, dan zit je hie...
Triumph Triumph 57 meter
Recensies
Mooie bh’s, lief en hulpzaam personeel! Ik werd geholpen door een medewerker Kate en ik word super goed geholpen! Je zag ook zeker aan haar dat ze veel energie wilde stoppen in haar werk en dat ze je met plezier wou helpen. Dat is fijn om te zien.
Gisterenavond om 20u de winkel binnengestapt met als doel een aantal bh’s aan te kopen. De winkel was open tot 21u dus had nog tijd genoeg. Om iets na 20u kom ik aan de paskamers waar een koppel met buggy nog uitkomt, ze reageren op het feit dat er een rekje voor de ingang/uitgang werd gezet en de lichten uitgedaan in de paskamers. Hierop vraag ik aan de verkoopster waarom er niet meer gepast mag worden? Ze antwoordde erg geagiteerd: enkel nog maar een aantal stuks. Waarbij ik dan de vraag stelde waarom aangezien het nog maar 20u was? Ze snauwde, dat gevoel had ik toch, me af door te zeggen dat het een noodgeval was. Ze duwde het rekje opzij en zei dat ik mocht passen op een toon waardoor ik me erg aangevallen voelde. Heb de door mij gekozen items om te passen op het schap daar gelegd en heb gezegd dat ik zelfs niet meer wil passen door het niet aanwezig zijn van klantvriendelijkheid. De twee personen die uit de kleedkamers kwamen, konden dit jammer genoeg bevestigen. Ik heb alle begrip wanneer er een noodgeval is door personeelstekort, ziekte collega, meer klanten dan verwacht,.. maar daar mag de klant in je klantvriendelijkheid toch geen dupe van zijn? Als je me had aangesproken op het feit dat er bijvoorbeeld collega’s te kort waren en je niet kon helpen met de juiste maat te zoeken, ALLE begrip. Maar met 10 stuks aan de paskamers komen en dan niet mogen passen, is wel écht jammer. Je hebt nu de stuks toch ook moeten weghangen terug in de winkel toch? Heel jammer, hopelijk veranderd hier iets aan.. vorige week mocht mijn zus 25 minuten voor sluitingstijd niet meer passen in diezelfde winkel. Misschien toch wat meer personeel voorzien Hunkemöller? Of naar de klanten toe duidelijker zijn waarom niet? Bedankt!
Super vriendelijk en professioneel geholpen, wat een service! Wij komen zeker terug.
Sara, Super vriendelijk heel goed geholpen stak er heel veel tijd in en was zeer professioneel Een echte aanrader de winkel Lorinda
Zeer goede service en een ruim aanbod aan prachtige lingerie.
Zeer mooie winkel. Aangename dames!!!
Zeer onvriendelijke dame die zelfs ons verplichte uit de weg te gaan zodat zij door kon naar de kassa. Niet echt klantvriendelijk en brutaal bij het afrekenen.
Vriendelijk personeel en goed verder geholpen.
Zeer kort en onbeleefd antwoord gekregen van een verkoopster nadat ik vraag hoe het komt dat de bh's van Hunkemöller basic die er altijd zijn omkrullen bovenaan. "Dan moet je bij ons hoofdkantoor zijn, daar kan ik niets aan doen". Klantvriendelijkheid nihil! Ik heb al mijn spullen teruggelegd.
De dame achter de kassa heel behulpzaam en vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid