facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hummbee.com

Hummbee.com

Info

Wij zoeken de leukste baby- en kinderkleertjes uit en zetten deze speciaal voor u online!
Bij Hummbee is het altijd prijs in het kledingparadijs.
www.hummbee.com

Geschiedenis

Online kinderkleding boutique in het laag, midden en hoog segment. Snelle verzendservice en ruime keus. Ons doel is niet om de grootste te zijn maar wel de winkel met het leukste aanbod.....

Adres: Paradijs 16, 2360 Oud-Turnhout
Telefoonnummer: 003214704279
Stad: Oud-Turnhout
Route: Paradijs 16
Postcode: 2360


Recensies
Van een bestelling op 5 januari werd een aantal artikelen niet geleverd. Ook enkele artikelen geretourneerd. Van beide creditnota’s ontvangen, maar het geld werd maar niet teruggestort. Die ervaring heb ik vaker gehad, maar na wat mails werd het dan in orde gemaakt. Nu kwam er geen enkele reactie meer op mijn mails en na wat zoekwerk, blijken ze in februari failliet gegaan te zijn. De webshop is echter momenteel eind maart nog steeds geopend. Ik zie dat op 23 juni de eigenaar heeft gereageerd op mijn review. Ik heb via paypal nog geen melding dat er geld teruggestort is. wachthoop het maar.
Heb een bestelling geplaatst waar ik een week op heb gewacht! Komt de bestelling eindelijk binnen wat denk je, mist de helft van de bestelling. Niet voorradig! Had mij dan even gebeld of gemaild want dan had ik mijn bestelling kunnen annuleren! Nu zit ik met een paar broeken waar ik niks aan heb want 3x raden.. ze plakken er een sticker op met. Producten met meer dan 75% korting kunnen niet retour. Waardeloos dit. Telefonisch neemt er niemand op er word niet op mijn mails gereageerd! Waardeloos bedrijf! Ik bestel er nooit iets weer!!!!
Hummbee in de oude vorm is gesloten dus het is niet langer mogelijk om kleertjes van Noppies en Tumble bij ons te kopen. We willen iedereen super bedanken die ons geholpen heeft bij ons avontuur van de laatste 11 jaar! : Alle retouren zijn teruggeboekt en met bijkomende vragen kunt u nog steeds contact opnemen. En wie weet - Tot ziens..!
Mooie en kwalitatief hoogwaardige kleren, door de goede aanbiedingen zeer schappelijke prijzen. Verzending snel, vaak binnen 2 tot 3 dagen ontvangen met altijd een klein cadeautje voor de kids.
Inmiddels is onze klacht opgelost.
Zeer goede klantenservice
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid