facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hulpdienst Brandweer Stabroek

Hulpdienst Brandweer Stabroek

Info

Hulpdienst Brandweer Stabroek

Geschiedenis

Beste Stabroekenaar,
Via deze weg doen wij een oproep om onze campagne online te steunen. Samen met u hopen wij de gemeenteraad te overtuigen om de oprichting van een eigen korps in Stabroek als prioriteit op de agenda te zetten.

Probleem:
Wij beschikken in onze gemeente niet over een officieel erkend brandweerkorps en zijn daarom in noodsituaties aangewezen op hulp van brandweerkorpsen uit omliggende gemeentes. Helaas kan deze hulp soms niet op tijd ter plaatse zijn.

Om de veiligheid van alle Stabroekenaars te waarborgen hebben de bewoners van Stabroek daarom zelf de ‘Hulpdienst Brandweer Stabroek’ opgericht, een burgerwacht van vrijwilligers die volledig onbezoldigd dag en nacht stand-by staan.

Al meer dan 30 jaar kunnen wij rekenen op een fantastische ploeg van brandweermannen die zich met veel enthousiasme en overtuiging inzetten voor de veiligheid in Stabroek. Hoewel de Hulpdienst in de loop der jaren sterk gemoderniseerd werd en een zeer goede terreinkennis heeft opgebouwd, schieten ook wij in onze hulpverlening nog te kort.

Omdat wij niet kunnen rekenen op steun van de overheid, zijn er aan onze hulpverlening een aantal beperkingen verbonden. Vanuit onze expertise geloven wij sterk in de voordelen van een eigen, officieel erkend brandweerkorps in Stabroek dat de veiligheid van alle bewoners 24 uur per dag, 7 dagen op 7 voor 100% garandeert.

Uw veiligheid is onze zorg!

VZW Hulpdienst Stabroek



"Wij bieden hulp aan alle burgers van Stabroek"
Adres:
Telefoonnummer: 03/664.86.06
Stad: Stabroek



op zoek naar gerelateerd: Jeugdbrandweer Stabroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blussen met jongeren Blussen met jongeren 0 meter Jeugdbrandweer Stabroek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid