facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huize Colette

Huize Colette
"Huize Colette staat voor ambacht, authenticiteit, onthaasting en liefde voor kunst en literatuur.Bij ons kun je terecht voor ontbijt/brunch, koffie, zoete lekkernijen, warme chocoladedranken, eens snuisteren tussen de tweedehands boeken...Welkom!"
Adres: Belfortstr. 6 , Ghent 9000, BE
Telefoonnummer: 0478 90 64 73
Stad: Ghent
Route: Belfortstr. 6
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: huize colette menukaart, huize colette gent menu, huize colette openingstijden, ontbijten in gent, huize colette reserveren, brunch gent, huize colette kaart, brunch buffet gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Pain Quotidien Le Pain Quotidien 325 meter We’re a Belgian bakery and restaurant serving simple, wholesome and seasonal food. Le...
Le Pain Quotidien Le Pain Quotidien 364 meter
Recensies
Scones in Gent Ik hou van Engelse scones met de typische clotted creme en aardbei jam. In Engeland durven die nogal brokkelig en droog te zien, hier heb ik een heerlijke malse lekkere scone gegeten vergezeld met heerlijke clotted creme en aardbetconfituur. Er is een gevarieerde theekaart. Heb genoten van mijn chocoladekoekje die mijn thee vergezelde. Er staan 2 boekenrekken met een variatie aan boeken. Een leuke zaak om te genieten van het eten, sfeer en rust
Gezellig rustiek Coffee huisje met verse ingrediënten. verse soep, verse limonade ... Het geeft u een huiselijk sfeer met zeer vriendelijk personeel. Ook boven kan je uw drankje benutten. Ik heb de verse chocolade melk 70% cacao met assortiment. Zalig.
Gezellige coffeeshop met ruime keuze aan koffie en thee maar ook bieren en frisdrank aanwezig. Leuke inrichting. Twee verdiepingen om rustig te zitten. Er zijn boeken aanwezig voor als u even wil lezen. De ideale plek om op je laptop te werken buitenshuis. Vriendelijke en vlotte bediening. Vlak bij het grafittistraatje.
Hoge verwachtingen toch moeten bijstellen in deze zaak. De taart met chocolade en framboos was lekker en vers, maar de koffie was lauw. De étagere was, op de brownie na, een teleurstelling. Goedkope chocolade pellets met mini marshmallows en veel te gesuikerde slagroom tonen dat de lat op vlak van kwaliteit van de producten te laag ligt. Het interieur en de sfeer zijn dan weer een aanrader.
Super gezellig, vintage meubels, servies. De café barst van de boeken die allemaal te koop zijn en je kunt gezellig lezen. Zijn specialiteit is warme chocolademelk, met vijf verschillende soorten ervan, waarvan eentje een 17de eeuws Hofdrankje echt een aanrader is. Koffie/thee ook allemaal te bestellen in verschillende varianten. Daarnaast is de brownie ook geweldig! Volgende keer een scone en weer het Hofdrankje.
Zeker eens langsgaan! Zeer lekkere chocolademelk en brownie! Ook heel gezellig, vooral boven en heel leuk met al die boeken!
Leuk om eens koffie te drinken kan er ook lezen
Als dit er niet smakelijk uit ziet dan weet ik het ook niet. Zeer lekkere koffie en deserts
Super gezellig zeker voor boekenliefhebbers! Heel snelle bediening van een heerlijk ontbijt!
Beste chocolademelk van de hele wereld! In de winter ben ik hier vaste klant. Lekkere taartjes, brownies en andere zoetigheden, thee, limonade etc in een zeer gezellig vintage decor in een gemoedelijke relaxte sfeer. Veel boeken die je kan lezen en eventueel kopen aan een klein prijsje.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Huize Colette met het openbaar vervoer


Gent Sint-Jacobs perron 7 140 meter
17
18
38
39
N17
Gent Belfort 150 meter
Gent Belfort 160 meter
Gent Sint-Jacobs perron 5 160 meter
17
18
38
39
N17
Gent Sint-Jacobs perron 5 160 meter
930

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid